Vitrinde bu hafta - 17 Temmuz 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 17 Temmuz 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

YAZ DAVETLERİNDE ŞIKLIĞIN ADRESİ

Bu sezon şık ve rengarenk parçalar kadar sade ve minimal tasarımları da bir araya getiren LC Waikiki, yazın enerjisini koleksiyonlarına yansıtıyor. Öne çıkan ürünler arasında tül, drape ve fırfır detayları dikkat çekiyor. Çiçek desenlerini retro bir görünümle işleyen marka, yazın dinamik ruhunu saten kumaşlarla yansıtıyor.

EN ZORLU İŞLER ARTIK ÇOK KOLAY

Homend'in kıyma makinesi Meatbox 3100H, en zorlu işlerin üstesinden zahmetsizce gelmenizi sağlıyor. 2 bin 200 watt'lık olağanüstü gücüyle 2 kilo eti 3 dakikada kıyma haline getiren Meatbox, kışlık domates ve salça yapımında da en büyük yardımcınız olacak. Meatbox'a bayrama özel kampanya sayesinde yüzde 50 fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.

AYAKKABILARDA BAYRAM HAVASI

Polaris, bayramı avantajlı fiyatlarla karşılarken büyükten küçüğe her yaşa ve her tarza hitap eden ayakkabılarıyla adeta bayram havasına bürünüyor. Kadın koleksiyonunda; sivri burunlu stiletto'lar, sneaker'lar, erkek koleksiyonunda siyah, kahverengi, taba, bej ve hâkî renkleri öne çıkıyor. Çocukların hayal dünyası kadar cıvıl cıvıl ve rengârenk birbirinden sevimli ayakkabılar yine Polaris'te çocukları bekliyor.

GALATASARAY'DAN 'İLK VE TEK' KOLEKSİYONU

Galatasaray ve Nike, İlk ve Tek hikayesini başlatan iç saha ve deplasman formalarını tanıttı. 2021-22 koleksiyonu iç saha formasındaki diyagonal tasarım Galatasaray'ın Avrupa'da oynadığı ilk maçta giydiği formadan esinlenildi. Forma aynı zamanda Galatasaray'ın Türk futbolunu Avrupa'ya açan öncü olduğunun da net bir sembolü haline geliyor.

DAVETLERİN YILDIZ PARÇALARI

Topuklu ayakkabıyı özleyen kadınlar için Derimod yeni koleksiyonunu sundu. Platform sandaletler, varla yok arası kitten ve kare topuklular, renkli taşlarla harmanlanmış modelleriyle büyük beğeni toplayan koleksiyon gündüzden geceye geçişler için en ideal tasarımları barındırıyor. Koleksiyon, Derimod mağazaları ve www.derimod.com.tr'de.

ENERJİ DEPOSU NEVO

Yenilikçi gıda takviyelerini distribütörleri aracılığı ile kullanıcılarının beğenisine sunan Jeunesse Global, en yeni ve en dinamik ürünü "Nevo" ile ezberleri bozuyor. Bir enerji içeceğinden çok daha fazlası olan "Nevo" içeriğindeki kırmızı üzüm meyvesi, yüksek B6 vitamini ve kafein-şeker oranıyla enerji vermekle kalmıyor, sizi eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

ZİYAFETE ŞIK DOKUNUŞ

Hafta sonlarında aile ve arkadaşlar ile buluşulan öğünlerde beden ve zihinler Güral Porselen ile kurulan sofralarda dinlenecek. Masalara şıklık katacak ürünlerine tüm satış noktalarından ve gural.com.tr'den ulaşılabilir.

TER KOKUSUNA DOĞAL ÇÖZÜM

INCIA Roll On çeşitleri, potasyum alum içeriği sayesinde koltuk altındaki gözenekleri kapatmadan bakterilerin neden olduğu ter kokusunu önlüyor. Sıvı formu ile kolaylıkla uygulanabilen ürün, kıyafetlerde leke ve koltuk altında beyaz kalıntı bırakmıyor.