Vitrinde bu hafta - 17 Şubat 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

40. YIL KUTLAMASI

Reebok, ikonik silüeti ve her dönemin modasına ayak uyduran Classic Leather Koleksiyonu'yla 40. yılını kutluyor. Siyah, beyaz, kırmızı, ve bej rengiyle öne çıkan sneakerları renkli şerit ve taban detayları süslüyor. EVA yastıklama özelliği gün boyu rahatlık sunarken, üst kısmında kullanılan deri detayı mevsim geçişleri için harika bir alternatif oluyor.

KONFOR ODAKLI TASARIM

Comfy Mood koleksiyonunda bulunan pantolon, sweatshirt ve paraşüt etek çeşitleri her ortamda rahat hissetmeniz için tasarlandı. Cobalt mavi, bej ve ekru tonları ise trend renkler olarak öne çıkıyor.

ZAMANIN ÖTESİNDE ŞIKLIK VE KONFOR

Lacoste, 2024 koleksiyonuyla zamansız şıklığı ve yenilikçi tasarımı bir arada sunuyor. Bu sezon, Lacoste'un sofistike çizgisi ile sportif zarafetini yansıtan ürünler, zamansız ve vazgeçilmez parçalar haline geliyor. Mavinin serinliğini, Lacoste'un ikonik yeşilini, kırmızının canlılığını ve toprak tonlarının sıcaklığını sunan bu renk paleti, her parçaya sofistike bir dokunuş katıyor.

AŞK DOLU KOLEKSİYON

Victoria's Secret'ın Dream Angels koleksiyonuyla kendinizi benzersiz hissetmeye hazır olun. Gül motifli ve dantelli büstiyerler, yumuşak ve saten dokulu pijamaları, konforlu sabahlık modelleri ve ilk görüşte kalbinizi fetheden Teddy'ler ile hem sevdiklerinizi hem de kendinizi özel hissettireceksiniz. Özel koleksiyonlar için Victoria's Secret'ı takip edin, en yakın mağazaya uğrayın, www.victoriassecret.com.tr adresini ya da Victoria's Secret Türkiye uygulamasını ziyaret ederek alışverişinizin keyfini çıkarın.

FERAHLIK YUMOŞU

Pro-Fresh teknolojisiyle özel olarak geliştirilen Yeni Yumoş Extra Sakura, giysilere makineden çıktığı andan, dolapta saklandığı ve giyildiği ana kadar yeni yıkanmış gibi kalıcı ferahlık sağlarken; Yumoş Sakura Sprey ile de bu eşsiz kokuyu evlere ve yıkanması zor eşyalara taşıyor.

BOYALI SAÇLARA ÖZENLİ DOKUNUŞ

Türkiye'nin önde gelen saç kozmetiği markası HUSH, yenilikçi ve çevre dostu yeni gözdesi VEGANIC ile sektöre yeni bir soluk getirdi. Seride yer alan ürünler kimyasal içermeyen, doğal kaynaklardan elde edilen bileşenleri ile saçları derinlemesine besleyerek sağlık ve parlaklık kazandırıyor. Vegan formülleri, saçların ihtiyaç duyduğu bakımı sunarken aynı zamanda doğal güzelliklerini ortaya çıkarıyor.

STİL DOLU KAR TATİLİ

Kar tatilinde şıklığı ve konforu bir arada sunan Divarese'nin kadın ve erkek koleksiyonunda yer alan stil dolu seçenekler ile soğuk havanın tadını çıkartacaksınız. Kadın koleksiyonunda yer alan siyah, bej ve gri renkteki bot seçenekleri, kombinlerinizin şıklık dozunu yükseltecek bir detay olacak. Ayaklarınızı sıcak tutarken, karlı günlerde şıklığınızdan da ödün vermeyeceksiniz.

MODADA YENİ AKIM

Boyner, farklı moda akımlarının yansımalarından oluşan özel parçalarıyla ilham vermeye devam ediyor. Gençler arasında da oldukça yayılan "Eclectic Grandpa" moda akımı, farklı stilleri, dokuları ve renkleri birleştirme cesaretini gösterenlerin sevebileceği bir stil olarak benimseniyor. Bu tarzı başarılı biçimde taşımak için retro görünümlü renkli trikoları ve aksesuarları bir arada kullanmak önemli bir rol oynuyor.

GÜZELLİĞE KIRMIZI EFEKTİ

MAC, kalpleri fethetmek ve şansı davet etmek için tasarlanmış Lovestruck Luck koleksiyonunu ile karşınızda. Lustreglass Sheer-Shine Lipstick'in yeni renkleri Powerfully Potent, Sweeter Cinnamon ve Luck Has It ile dudaklarınıza öpücük gibi renk ekleyin. Hassas bir şekilde uygulayın veya parmak ucuyla dağıtarak, bu dudak serisi, hafiften minimal görünümden güçlü maksimum görünüme kadar uzanan bir hediye.