Vitrinde bu hafta - 17 Haziran 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 17 Haziran 2023 vitrini.

YELİZCOŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

HER STİLE EN UYGUN MODELLER

Ayakkabı Dünyası, babalar günü için birbirinden cazip seçenekler sunuyor. Retro esintili, yalın ve eğlenceli casual serisi toprak tonlarını haki ve tarçın gibi karakteristik renklerle buluştururken, lacivert, kahverengi ve siyah alternatifleri bulunan smart casual tasarımlar babalara ve baba adaylarına konfor ve şıklığı bir arada armağan ediyor.

ALTERNATİFLERİN 'HEPSİBURADA'

Hepsiburada, teknoloji, giyim, kişisel bakım ürünleri ve aksesuarlar ön plana çıkıyor. Her bütçeye uygun teknolojik ürünler, akıllı telefonlar, tabletler ve akıllı saatler harika birer alternatif olarak Hepsiburada'nın seçenekleri arasında sunuluyor.

BABALARIN HAK ETTİĞİ KONFOR

Babalar gününe özel avantajlı fiyatlar sunan Ruum Store, koltuktan bornoza ve pufa kadar geniş ve kaliteli ürün yelpazesiyle babaların gönlünü fethediyor ve hediye almak isteyenlerin vazgeçilmez adresi haline geliyor. TV izlemeyi keyifli hale getiren Texas Baba Koltuğu, tek elle açılan hareketli mekanizmasıyla, kan dolaşımını destekleyerek enerji toplama fırsatı sunuyor.

ARADIĞINIZ HEDİYE KÄRCHER'DE

Evde tamirat, tadilat gibi işlerle ve bahçeyle ilgilenmek birçok babanın hobisi, arabalarıyla ilgilenmek ise onların en büyük zevklerinden biri... Eğer Babalar Günü'nde onu gerçekten mutlu edecek bir hediye vermek istiyorsanız, keyif aldığı işlerde ve hobilerinde babanıza yardımcı olacak bir Kärcher mutlaka var. Üstelik şimdi Kärcher'in online mağazasında Babalar Günü'ne özel fırsatlar ve indirimli fiyatlar da sizi bekliyor.

DOĞANIN RENKLERİ PLAJDA

Vakko Mare, yeni koleksiyonu ile yaz tutkusunun modadaki yansıması olmaya devam ediyor. Bikini ve mayoların tamamlayıcısı olan pareolar yazın ikonik parçaları olarak plaj modasına yön veriyor. Vakko Mare İlkbahar Yaz koleksiyonunun özel parçaları koyu mavi ve sıcak toprak tonları ile birlikte yaz boyunca doğanın bir parçası olma hissiyatını vadediyor.

KETEN SEVERLERE

Silk and Cashmere'in ilkbahar yaz koleksiyonunda doğanın iyileştirici gücü ön planda. Erkek koleksiyonunda keten gömlek ve şort, ve ipek-pamuk triko gömlekler bu yazın vazgeçilmezleri arasında.Babalar gününe özel %20'ye varan indirim fırsatıyla onu şımartma sırası sizde.

EN BABA TARZ

FLO, casual, klasik, spor gibi farklı tarzdaki babalara hitap edecek ayakkabıları ile babalar günü için benzersiz hediye önerileri sunuyor. Koleksiyon babanızın; siyah, beyaz ve gri renkleriyle tüm kombinlerine uyum sağlayacak. Koleksiyonda yer alan klasik ayakkabı modelleri, keten pantolon, gömlek, ceket ve daha birçok kombinin eşlikçisi olacak. Sneaker modelleri ise hafta sonu yürüyüşleri, günlük hayat ve daha birçok alanda görünümlere tarz katacak.

SEÇENEK ÇOK

Yarın kutlanacak babalar günü için D&R; tüm babaların farklı zevklerine hitap edecek bir hediye listesi hazırladı. Listede teknoloji alanındaki yenilikleri takip edenlerden, iş kolik babalara, kitap severlerden, müzik tutkunlarına onlarca keyifli seçenek bulunuyor.

RENKLİ SPOR

DESA'nın deri spor ayakkabı modelleri, modern ve estetik moda çizgilerinin bir araya geldiği birçok ürün seçeneğiyle kombinlerinizde hayat buluyor.

BLADE'DEN YENİ ROLL-ON SERİSİ

Blade'in Roll-on serisi raflarda yerini aldı. Reklam filminin yıldızı ise milli futbolcu Merih Demiral oldu. Hızlı kuruyan, leke bırakmayan formülü ve etkileyici kokuları ile dikkat çeken yeni Blade Roll-on serisi, %100 geri dönüştürülebilir ambalajı ile çevreci bir ürün.

BABALAR GÜNÜNE ÖZEL KOLEKSİYON

Sıcak yaz günlerinde rahatlıkta öne çıkan keten gömlek, ceket, pantolon ve şortlar DeFacto'nun Babalar Günü Koleksiyonu'nda ön plana çıkıyor. Yaka dökümü, şekli ve stili ile baştan aşağı şık ve konforlu bir görünüm arayanlar erkekler için tüm detayların düşünüldüğü koleksiyon, hem günlük hem de iş hayatında rahatlıkla tercih edilebilir.

HAYAT KOLAYLAŞTIRAN TEKNOLOJİ ARMAĞANI

Mcdodo, her sene Babalar Günü öncesinde yaşanan "Ne hediye alsam?" derdine bir son veriyor. GaN adaptörler, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, tablet kalemleri, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, MagSafe şarj cihazları ve kablosuz araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürün, teknolojiye meraklı babaları bekliyor.

BARİSTA EVİNİZDE

Schafer'ın Barista öğütücülü filtre kahve makinası ergonomik boyutları ile bütün mutfak ve ofislerde kendine yer buluyor. 600W ısıtma gücüne sahip kahve makinası ile kahveyi doğrudan çekirdekten öğüterek hazırlayabildiği gibi öğütülmüş çekirdek ile de kahve pişirilebiliyor.