Vitrinde bu hafta - 16 Nisan 2022

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, alışverişsiz ve habersiz kalmayın! İşte 16 Nisan 2022 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

RENGİNİ YANSIT!

30 parçadan oluşan Kuaybe Gider X LCW Modest özel koleksiyonu, yazın enerjisini ve renklerini üzerinde yansıtmayı sevenler için satışa çıktı. Koleksiyonda, pileli midi etekler, oversize gömlek tunikler, farklı tarzlarda elbiseler, kimono ceket pantolon takımlar bulunuyor. Tasarımlar, LCW Modest mağazalarında ve www.lcwaikiki.com adresinde...

ÖZGÜR RUHLU JEAN

Wrangler'in Women's Heritage Koleksiyonu, özgür ruhlu ve cesur stiller için özel olarak tasarlandı. Modeller arasında düz kesim Wild West, abartılı geniş paça Worldwide, çizme paça Westward ve 70'lerden ilhamla tasarlanan İspanyol paça Wanderer yer alıyor.

TARZINIZA ZARAFET KATIN

DeFacto, yepyeni bir koleksiyon tasarladı: Romantic Holiday. Koleksiyona hakim olan pastel ve siyah-beyaz renkler, her daim fark yaratmak isteyen kadınların tercihi olacak. Elbiseler, dökümlü gömlekler ve minimal desenlerin öne çıktığı koleksiyon, kendine zaman ayırmanın önemini de vurguluyor.

BAHARA RENKLİ KARŞILAMA

Elle Shoes, bahara renkli bir giriş yapıyor. Yeşil ve turuncunun enerjisi sneaker'dan stilettoya günün her saati adımlarınıza yön verirken, maskülen stilin vazgeçilmezi loafer'lar kumaş pantolonlarla sportif şıklığa öncülük ediyor.

FLO'DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda hem renkli hem de eğlenceli adımlar atmak isteyen çocuklar için FLO, koleksiyonuyla birçok alternatif sunuyor. Metalik etkiler, pırıltılı detaylar ve fiyonklar kız çocuk koleksiyonunda ön plana çıkıyor. Renklerde pembe, siyah, beyaz ve kırmızı göze çarpıyor.

ANNELERE GÜZELLİK YAPMA ZAMANI

Anneler Günü kampanyası düzenleyen Flormar, 25 Nisan – 8 Mayıs tarihleri boyunca geçerli olan, 49 TL ve üzeri tutarlarda %40 indirim fırsatıyla cazip avantajlar sağlıyor.

%98 DOĞAL İÇERİKLİ NEMLENDİRİCİ

NIVEA, Yeni Naturally Good Bakım Serisi'nin %98 doğal kaynaklı içeriğiyle cilde ve dünyaya değer veriyor. Derinlemesine nemlendirici özelliği ve hoş kokuları ile öne çıkan, lavanta, aloe vera ve avokado özleri içeren seri; cildi 48 saat derinlemesine nemlendiriyor, yumuşacık bir cilt hissi sağlayarak günlük bakım rutininin bir parçası haline geliyor.

M&M'S TADINDA VE EĞLENCELİ

adidas Originals, Mars şeker markasıyla yaptığı işbirliği kapsamında ikonik M&M'S ambalajından ilham alarak Forum 84 Lo spor ayakkabıyı yenilikçi ve renkli bir güncellemeyle yeniden tasarladı. Burun kısmındaki delikli "M" harfi ve yan bağcık sistemine takılı çıkarılabilir M&M'S marka logosu, zaten etkileyici olan siluete benzersiz bir dokunuş getiriyor.

GÜVENLE YEMEK YAPIN

Taşev, Scarlett Küre granit tencere seti ile mutfaklara şıklık kazandırıyor. Yanmaz ve yapışmaz özelliğiyle yemekleri güvenle pişirmenizi sağlayan set, kırmızı ve siyah renkleriyle kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

BAYRAMA ÖZEL HEDİYELER

Bayramın keyfi uzun sohbetler ve bol kahkahalar ile çıkar. Bu özel sohbetlere eşlik edecek kahve fincan setleri, Madame Coco'da yerini aldı. Grand 12 Parça Kahve Seti, kalabalık misafirler için en uygun tercih olurken, Orient Mila 2 Kişilik Kahve Fincan Seti ise sohbet keyfini ikiye katlayacak.