Vitrinde bu hafta - 16 Mart 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

JEAN MODASINA DOKUNUŞ

LC Waikiki'nin yeni Jean koleksiyonu, denim stiline benzersiz bir hava katıyor. Slim fit modellerden rahat kesimlere, İspanyol paçadan midi boy paçalara kadar geniş bir yelpazede sunulan seçenekler herkesin stiline uyum sağlıyor. Siyah ve koyu renkli ürünlerin yanı sıra, açık tonlara doğru yapılan geçişler de koleksiyonun vazgeçilmez bir parçasını oluşturuyor.

LÜKS VE KALİTE BİR ARADA

L'Oreal Paris, Panorama Maskara'yla 2024'ün makyaj trendlerini belirliyor. Kalite ve lüksü bir araya getiren Panorama Maskara, kirpiklerdeki panoramik hacim etkisi ile 1.4 kat daha büyük göz görünümü sağlıyor.

GECE YÜRÜYÜŞÜNDE GÖRÜNÜR OLUN!

Timberland, yansıtıcı özellikleri yenilikçi teknolojilerle buluşturan performans ve stil odaklı Night Hike koleksiyonunu tanıttı. Koleksiyon, gece yürüyüşlerindeki kombinleri daha görünür kılmak için tasarlanan cesur tekstil koleksiyonuyla tamamlanıyor. Loop Back Kapüşonlu Sweatshirt ve hem siyah hem de beyaz renk alternatiflerine sahip tshirtler sizi bekliyor.

KENDİNİ SEVENLER-DENİM'

DeFacto, marka yüzü Afra Saraçoğlu ile özel bir koleksiyona imza attı. "Kendini Sevenler-Denim" sloganıyla moda severlerle buluşan koleksiyonda, denim ceketten büstiyere elbiseden wide leg pantolona uzanan birçok farklı model yer alıyor.

IZIPIZI TARZI

IZIPIZI, İlkbahar Yaz 2024 Artefact koleksiyonu ile her anı daha şık ve özel kılan modelleriyle baharı kutluyor.

Yumuşak dokunuşlu efektli çerçeveleri ve %100 UV korumasıyla ve her yüz şekline ve boyutuna uyum sağlayarak konforu ve şıklığı bir arada sunuyor.

SAĞLIKLI VE GENÇ CİLDE KAVUŞUN

Cildi iyileştiren, gençleştiren ve güzelleştiren Aurelia Geneve The Tiger Eye Gua Sha, dolaşımı düzenlemenin yanı sıra gerginliği ve stresi de azaltıyor. Özgüven taşı olarak da bilinen kahverengi ve sarı renkli taş, ciltteki kırışıklıkları açarken çizgi görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Kan dolaşımını ve lenfatik drenajı arttırmak için cildin kıvrımlarına ve hatlarına hafif baskı ile uygulanan taş, kalp şeklindeki formuyla rahat bir kullanım sağlıyor.

YAZIN RENKLERİ PIRLANTADA

Atasay tasarımları bu sezon da tazeliğin ve enerjinin tam kalbinde yer alıyor. İncelikle işlenmiş pırlanta yüzükler, doğanın renklerini ve zarafetini taşırken, renk cümbüşüyle bezeli bileklik ve küpeler cömertliğini ve çeşitliliğini kutluyor. Güneşin sıcaklığını yansıtan parıltılı kolyeler ise her anı daha özel kılıyor.

BAHARI ÇİÇEKSİ KOKUYLA KARŞILA

Penhaligon's The Favourite, hafif çiçeksi notası, zarif pudra dokunuşu ve etkileyici odunsu esanslarıyla kadınsı ve tazelenmiş bir his bırakıyor. Bahar coşkusunu bergamot, yasemin, mandalina ve mimoza notalarıyla birleştiren The Favourite, misk ve sandal ağacının sıcak kokusuyla gizemli bir yolculuğa davet ediyor.

İFTAR SOFRALARINA LEZZET KATIN

Hafız Mustafa, Osmanlı Sarayının en önemli tatlıları arasında yer alan bol fıstıklı baklava, ALA soslu cevizli ve fıstıklı tatlılar, kadayıf ve muhallebi gibi geleneksel tatlıları ile iftar sofralarına lezzet katıyor.