Vitrinde bu hafta - 16 Ekim 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 16 Ekim 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

MODADA HADİSEZ RÜZGARI ESECEK

Hadise'nin moda markası KERT ilk kez GittiGidiyor'da beğeniye sunuldu. Hadise'nin kendi tarzından ilham aldığı koleksiyonda bodysuit, gündüzden geceye geçişi kolaylaştıran elbiseler, hem günlük hayatta hem de sporda kullanılabilen eşofmanlar gibi günün her anı için kurtarıcı parçalar bulunuyor.

ÖZGÜRCE HAREKET EDİN

Yaz aylarında giyilen sporcu atleti ve kısa taytların yerini uzun kollu sporcu t-shirt'ü ve uzun taytlar ön plana çıkıyor. Yeni İnci, pembe, gri, yeşil, lila ve saks gibi farklı renk seçenekleriyle her zev-

AYRICALIK VE FIRSAT DOLU ALIŞVERİŞ ZAMANI

DeFacto Gift Club'a üye olan müşteriler anında kazanmaya başlıyor. İlk alışverişten itibaren her alışverişin %3'ü Gift Puan olarak hediye edilirken, farklı kategorileri kapsayan Hoş Geldin Paketi ile 120 TL değerinde ekstra Gift Puan kazanma fırsatı sağlanıyor. Üyelik tamamlandıktan sonra ilk alışverişe özel tüm indirimlere ek yüzde 10 indirim ve ücretsiz kargo ayrıcalıklarıyla birlikte, Doğum Günü ve Yıl Dönümü aylarında kişiye özel kat kat değerli Gift Puanlar ve daha fazlası DeFacto Gift Club dünyasında sizleri bekliyor.

ÖNCELİK RAHATLIK

AlphaTauri, şıklık ve rahatlığı bir araya getiriyor. Koleksiyonda sezonun renkleri tebeşir ve kül grisi ile çarpıcı bir zıtlık yaratan altın, parlak sarı, lacivert ve mavi tonları hakimiyetini sürdürürken; ekose deseni de tasarımlara damgasını vuruyor.

HEM ŞIK HEM SPORTİF

Kiğılı'nin kış koleksiyonunda örme ceketler, trikolar, yelekler, parkalar, ekose yün ceketler göze çarpıyor. Dolgulu spor yelek ve montlarıyla da dikkat çeken sezon, kış günlerine sıcak bir dokunuş katıyor.

SONBAHAR ASALETİ

El işiyle modayı buluşturan çanta ve ayakkabı markası AnatolianCraft, giyilebilir sanat anlayışıyla sonbaharın ruhunu yaşatıyor. Kutnu ve kadife kumaşlarda hayat bulan koleksiyonun tamamına https://anatolian-craft.comadresinden ulaşabilirsiniz.

DAVETLERDE IŞILDAYIN

Sanat değeri yüksek, zarif tasarım seçkisiyle mücevher dünyasına yeni bir soluk getiren Velovis, şehirli kadınların sosyal yaşamının bir parçası oldu. Günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilecek taşlı ve klasik mücevher modellerinin yanı sıra; iddiasını ve zerafetini ortaya koyan mücevherleri ile de tek bir parçayla fark yaratılabileceğini kanıtlıyor.

DEICHMANN İLE HAYATA ADIM AT

Her yaş gurubu için hazırlanan, tüm beklentileri karşılayan yeni koleksiyonuyla Deichmann hayatın her anına eşlik ediyor. Konforlu ve şık modellerin yanı sıra, spor aktiviteleri ve doğa yürüyüşlerinde performansa katkı sağlayacak ürünler ayakkabı tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.

SEZONUN EN TREND PARÇALARI

Nine West koleksiyonunda yer alan omuz ve el çantası modelleri, sezonun modası bej, hâkî ve kahverengi renkleriyle dikkat çekiyor. Peluş, deri ve süet çanta alternatifleri gönülleri fethediyor.

KABLOSUZ BLENDER KOLAYLIĞI

Arzum'un şarjlı serisi Freestick Şarjlı El Blender Seti ve Freechopp Cam Hazneli Şarjlı Doğrayıcı ile ev dışında da birçok tarifi aynı lezzette yapabilirsiniz. İki ürünü de 2.5 saat kablosuz kullanmak mümkün. 700 mililitrelik ölçü kabında soslar, meyve suyu, çorba, kokteyl, milkshake, mayonez, meyveli süt, meyve ve patates püresi veya bebeğiniz için mama yapabilirsiniz.