Vitrinde bu hafta - 16 Aralık 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

ŞIKLIĞINIZI TAMAMLAYIN

W Collection yeni yıl yaklaşırken dikkat çekici kombinleri ve stilleri ile ön plana çıkıyor. Koleksiyonda ön plana çıkan pantolon-ceket takımları, saten gömlekleri, geniş kesim ve kaliteli kumaşlarıyla dikkat çeken pantolonlarıyla hem iş yaşamında hem günlük yaşamda sofistike bir görünüm sunuyor.

YENİ YILA ÖZEL GÖZ ALICI STİLLER

Koton yılbaşı kutlamaları için hazırladığı farklı modeller ile size eşsiz seçenekler sunuyor. Yılbaşı partilerinin vazgeçilmezi payet kumaşlar, metalik renkler, parlak kumaş ve desenlerdeki stiller, gecenin favori rengi kırmızının görkeminin yansıtıldığı parçalar ve şık iç çamaşırları seçenekleri ile KOTON bu sene de yılbaşı gecelerine damgasını vuruyor.

TEKNOLOJİK HEDİYELERİN HEPSİ BURADA!

2024 yılına yeni umutlarla girerken, sevdiklerini mutlu etmek isteyenler Hepsiburada'da her zevke ve her keseye uygun hediye bulabiliyor. Yılbaşı için alışveriş listesi yapanlar, bluetooth kulaklıklardan akıllı saatlere kadar pek çok alternatifin bulunurken, ev kategorisinde ise süpürgeden ütüye kadar yüzlerce seçenek Hepsiburada'dan alabiliyor.

YENİ YIL SEYAHATLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ

Geniş iç hacmiyle yükünüzü hafifleten Samsonite sert kapaklı valiz serisi, yeni yılda seyahate hazırlanma sürecini keyifli hale getiriyor. Sarı, yeşil, mavi, kırmızı, siyah ve gri gibi farklı renk seçenekleriyle de sevdiklerinize şık ve güvenli bir valiz hediye etmeniz için tercihler arasında yer alıyor.

BİR TIK'LA HEDİYE KAPINDA

Her mevsime özel geniş ürün gamına sahip Hammer Jack, rahatlığın ayrıcalığını bu kez seçili kategorilerde buluşturduğu Fırsat Kasımı kampanyasıyla buluşturdu. Kasım ayı süresince geçerli kampanya kapsamında outdoor ve kış ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim uygulanırken çocuk ayakkabılarında ise kaçırılmayacak fiyat avantajı sunuluyor. Kampanya kapsamında kullanıcılara sunulan bir diğer fırsat ise 499 TL, 699 TL ve 999 TL'lik tek fiyat avantajı.

ZARİF ALTERNATİFLER

İpekyol Cosmetics koleksiyonu; zarif ve mistik kokuların duyusal etkisi ile bakım ritüellerine farklılık katmak ve yaşam alanlarında atmosferi değiştirmek isteyenler için eşsiz alternatifler sunuyor. Koleksiyonda yer alan Kişisel Bakım Hediye Setleri, Kolonya + El kremi Hediye Setleri, Ev Kozmetiği Hediye Setleri yılbaşı için en iyi hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

EV TRENDİNİN GÖZDESİ EKOSE

Marks & Spencer tüm dünyada çok sevilen ev giyim ürünlerini içeren 2023 Kış Ev Giyim Koleksiyonu ile tüm aile bireyleri için uyumlu pijama takımları sunarak, sıcaklık, beraberlik ve eğlence vadediyor. 'Aile Pijamaları' Koleksiyonu'nda klasik ekose desenlerden renkli yılbaşı temalarına herkese, her zevke hitap eden tasarımlar yer alıyor.

EN TARZ MODELLER

Beymen, yılbaşının coşkusundan ilham alan Let's Play kampanyasıyla eğlenceli, ilham ve sürprizlerle dolu bir yıla davet ediyor. Göz alıcı ayakkabı ve çantalardan aksesuarlara, ev ürünlerinden niş parfümlere ve özel hediye setlerine uzanan en özel hediyeler için Beymen'e davetlisiniz. Ayakkabı tutkunları için, Jimmy Choo, Christian Louboutin ve Giuseppe Zanotti'nin gösterişli stilettoları, Alexander McQueen, Dolce&Gabbana ve Saint Laurent'in göz alıcı modelleri arasından hediyenizi seçebilirsiniz.

MUTLU ETMEK ÇOK KOLAY

Ramsey, kaşmirin lüks dokusunu zarif ve zamansız tasarımlara dönüştürdüğü yeni 'Cashmere Koleksiyonu' ile yeni yılda yine mutlu anların hediyesi olacak. Koleksiyonda yer alan ceket, triko, gömlek, pantolon ve palto gibi birbirini tamamlayan şık, iddialı ve çekici tasarımlar, yeni yıl için en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. En özel hediye seçenekleri RAMSEY mağazalarında ve www.ramsey.com.tr 'de.