Vitrinde bu hafta - 15 Temmuz 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 15 Temmuz 2023 vitrini.

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

ŞEHİRLİ TASARIMLARIN TATİLE YOLCULUĞU

İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla Lady Gina, kadınların şıklığını ve tarzını, şehirden tatil alanlarına yansıtmalarını amaçlıyor. G-White serisi, beyaz renklerle ferahlık ve rahatlık hissiyle ön plana çıkıyor. Lady Gina G-White serisinde öne çıkan, Volan ve Kuşak detaylı uzun elbise keten kumaşlar, minimalist ve rahat tasarımlarla buluşuyor. Amazon serisi, renklerini doğadan alıyor. Yeşil, kahverengi, gri ve bej tonları, dayanıklı ve nefes alabilen kumaşlarla birleştirildi.

ŞIK VE RAHAT

İlkbahar/Yaz 23 sezonunda tanıtılan, AURA koleksiyonu, yaz aylarında rahatından ve şıklığından ödün vermeyen kadınlar için tasarlandı. Aura kolesiyonunda uzun elbiseler öne çıkıyor. Paula Elbise; keten ve viskon kumaş içeriğiyle yaz aylarında hem şık hem de rahat bir görünüm elde edebilirsiniz.

YAZLIK ADIMLAR

Elle Shoes, cesur renklerin iddialı detaylarla bir araya geldiği tasarımlarıyla konuşulan stiller yaratmaya devam ediyor. Animal print detaylar, 90'lar stili platformlar, çabasız rahatlığın vazgeçilmezi hasır tabanlar, ikonik topuklar, sivri burunlar, şeffaf tabanlar ve çok daha fazlası Elle Shoes'un terlik ve sandalet koleksiyonu ile yazın dinamik ruhuna uyum sağlıyor.

ÇİÇEKSİ YAZ KOKULARI

Shiseido, mor rengi ve meyve notalarıyla gençliği, narinliği ve güzelliği temsil eden Ginza Murasaki ve kırmızı rengi ve çiçeksi kokusuyla tutku ve gücü yansıtan Ginza Intense ile iki farklı Shiseido kadını yaratıyor. Gücü ve tutkuyu simgeleyen kırmızı, markanın tarihine atıfta bulunurken, aynı zamanda kokunun en güçlü notası olan gülü temsil ediyor. Alt notadaki vanilyanın sıcaklığı, paçuliyle bir araya gelerek mükemmel bir uyum yakalıyor.

ZÜMRÜT ŞIKLIĞI

Ariş Pırlanta, yaz sezonunda pırlanta ve zümrüt taşının birleşimi ile oluşan eşsiz tasarımlarını moda severlerle buluşturuyor. Yeşilin en güzel tonunu barındıran ve ışığı kırarak yayma özelliği bulunan zümrüt taşlı kolye, yüzük ve küpe tasarımlarından birisi bu yaz favorilerinizin arasında olacak. Ruhsal dengeyi sağlayan zümrüt, ayrıca arkadaşlık, evlilik ve aile bağlarını güçlendiren zümrüt taşı sadakati de sembolize ediyor.

CİLDİNİ GÜÇLENDİR

Bioderma, Photoderm serisi ile her cilt tipinin ihtiyacına uygun, deniz canlılarını koruyan güneş koruyucular sunuyor. Photoderm SPOT SPF50+, UVA/UVB ışınlarına karşı hücreden başlayan koruma sağlıyor. Formülündeki hiperpigmentasyon karşıtı güçlü içerik glabridin, leke oluşma riskini minimuma indirmeye yardımcı olurken pigmentasyon oluşumunu ve tekrar ortaya çıkmasını engelliyor.

GÖZ ALICI GÜNEŞ IŞILTISI

Altın bronz ışıltılı etkisiyle NARS Laguna Koleksiyon, güneşten öpülmüş bir görünümle cilde sıcaklık katarken, zengin renk seçeneklerine sahip NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick ise dudaklarda pürüzsüz, nemli ve ışıl ışıl parlak bir bitiş sağlıyor. NARS Mini Laguna Bronzing Powder ise seyahat boyu özelliğiyle her yerde cilde doğal bir sıcaklık katmak için 5 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor ve makyaj çantalarının vazgeçilmeyen bronzlaştırıcısı olmaya devam ediyor.

FERAH UYKUNUN YENİ ADRESİ

İşbir Yatak, ürün portföyüne eklediği ev tekstili grubuyla yatak odalarının ruhunu yeniliyor. Birbirinden şık desen ve renkleri buluşturan nevresim takımlarını İşbir Home çatısı altında kullanıcıların beğenisine sunuyor. Nevresim takımları, yüzde yüz pamuklu dokusuyla yaz boyunca ferah ve rahat bir uyku deneyimi yaşatıyor.

KIZLARA ÖZEL KOLEKSİYON

Penti, Yaz Çocuk Koleksiyonları yanı sıra kız çocuklarına özel hazırladığı 'Mermaid Plaj Koleksiyonu'nda yer alan mayo ve bikiniler ile onları modaya ve hazırladığı reklam filmiyle eğlenceye davet ediyor. Koleksiyon temasından ilham alınarak, çocuklara hitap eden tarzda OpenAI yapay zeka teknolojisiyle hazırlanan video animasyon ve orijinal çizimler içeriyor.