Vitrin'de bu hafta - 15 Ocak 2022

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 15 Ocak 2022 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

BÜYÜLEYİCİ GÜL KOKUSU

Jo Malone London, ikonik gül notalarından oluşan hafif ve ferah ama bir o kadar da derin ve şehvetli bir parfüm koleksiyonu sunuyor. Taze çiçek kokusundan vazgeçemeyenlerin favorisi haline gelecek bu seçki, Sevgililer Günü için tasarlanmış paketlemeleri ile zarif bir hediye alternatifi olarak da karşımıza çıkıyor. Jo Malone London'ın telefonla sipariş servisi üzerinden sevdiklerinizi seçtiğiniz hediyelerle buluşturabilirsiniz.

EN ROMANTİK KEŞİF

Ignis Diamond, Valdaro Koleksiyonu ile sonsuz aşıklara özel bir koleksiyon sunuyor. Zarif ve şık tasarımıyla büyüleyen Valdaro Koleksiyonu, güçlü duyguyu ve anlamı simgeliyor. Koleksiyon kalbindeki gücü, sevgiyi ve sadakati ona göstermek isteyen, onu sımsıkı kucaklayanlar için çok özel bir Sevgililer Günü seçimi olacak.

14 ŞUBAT'A KLASİK HEDİYE

KİP'in yorumuyla Sevgililer Günü hediye seçenekleri olarak mağazalarda ve www.kip.com.tr'de sizi bekliyor. Triko ve sweatshirtler, gömlek kadar hafif overshirtler, modern kesim hırkalar, montlar, esnekliği yüksek pantolonlar KİP'in yorumuyla erkeklerle buluşuyor.

ZARİF VE HAFİF TASARIM

HUAWEI WATCH FIT mini Türkiye'de satışa sunuldu. Hafif gövdesi ve gelişmiş tasarımı, ince bilekli veya fazla yer kaplamayan bir akıllı saat isteyen tüketiciler için ideal. Kayışı hariç 20 gram ağırlığındaki saat, kire ve tere karşı dayanıklı. 85 egzersiz moda sahip saat, kalp atış hızı izleme özelliğine sahip.

BAKIM ARMAĞANI

14 Şubat'ta ışıl ışıl ve pürüzsüz bir cilt görünümünün sırrı SkinCeuticals'tan geliyor. Cilde genç ve aydınlık bir görünüm sunan SkinCeuticals antioksidan serumları, evde profesyonel cilt bakımını pratik hale getiriyor. Ciltteki iç ve dış hasarlara meydan okuyor; aydınlık, sıkı ve eşit görünen bir cildin anahtarını sunuyor.

SAĞLIKLI KİLO VERMEK İÇİN...

Limonlu Acı Biberli İçecek tozu; vücutta biriken toksinlerden arınmak, metabolizmayı hızlandırmak isteyenler için ideal bileşenler sunuyor. Aralıklı oruç diyeti ile beslenenler, sıvı detox yapanlar da ürünleri günlük rutinlerine dâhil etmeli.

CİLTTEKİ KIRIŞIKLARA VEDA

Babor'un en çok tercih edilen HSR Lifting Serisinin Kırışık Karşıtı ürünleri yeni formülü ile mucizeler yaratmaya devam ediyor. Onarıcı ve gençleştirici fonksiyonu yanında; besleyici özelliği, yumuşak sürümü ve inovatif içeriği ile de tanınan serinin "kırışık karşıtı" ürünleri cildin farklı derinlik seviyelerindeki tüm kırışıklara karşı oluşum sebeplerini de dikkate alarak daha etkin.

EN HAVALI POSTALLAR

FLO postal modelleri, erkek kombinlerinin tamamlayıcısı oluyor. Siyah, acı kahve ve hâkî renk trendlerinin dinamikliğini yakalayan koleksiyon tasarımlarıyla da göz dolduruyor. Modeller; kaymaz taban özelliği sayesinde konforlu adımlar sunuyor.

VERY PERİ ENERJİSİ EVDE

Madame Coco, 2022'nin rengi ilan edilen Very Peri enerjisini evlerine taşımak isteyenleri mutlu edecek birbirinden şık alternatifler sunuyor. La Roche Çay Seti, Emeline El Yapımı Cam Sürahi ve Beaute Kahve Fincan Seti ile Very Peri tonları mutfaklara, Sheep Banyo Paspas ise banyolara misafir oluyor.

İKON BOTLARA LÜKS BİR DOKUNUŞ!

Timberland, ikon botlarını zarif dokunuşlarla yeniden tasarladı. Tüm Timberland ürünleri gibi çevreye duyarlı olarak üretilen Premium 6 Inch Luxe Erkek Bot koleksiyonu ve Limited Heritage Luxe Kadın Bot koleksiyonu çift dolgulu yaka kısmı, Vibram kauçuk dış tabanı, kırmızı bağcıkları ve altın detaylarıyla ikon botlara yepyeni bir görünüm kazandırıyor.