Vitrinde bu hafta - 14 Eylül 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

DUDAKLARDA ÇARPICI ETKİ

Sevilen renk tonları, uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli ürünleri ile Gratis'in rengârenk makyaj markası LYKD, ruj tutkunları için tasarladığı yeni Chubby Lipstick serisiyle dudak makyajında fark yaratmaya devam ediyor. 'Makyajın yeni stili' sloganıyla satışa sunulduğu günden bu yana her ürünüyle vazgeçilmez bir marka haline gelen LYKD'ın yeni Chubby Lipstick serisi, dudaklarda hem doğal bir ışıltı hem de etkileyici bir görünüm isteyenler için özel olarak tasarlandı. LYKD Chubby Lipstick serisi, 6 farklı canlı renk seçeneğiyle her tarza hitap ediyor.

BEAULİS'TEN STİCK MAKYAJ KOLEKSİYONU

Beaulis markası, yeni mini stick yüz ürünlerinden oluşan koleksiyonunu makyaj severlerin beğenisine sundu. Yeni neslin makyaj trendlerine yön veren Beaulis'in yeni mini stick makyaj koleksiyonu, şık tasarımı ve pratik kullanımıyla her an makyaj yapmayı daha da keyifli hale getiriyor. Koleksiyon içinde; Beaulis Flame It Mini Stik Allık, Beaulis Glare It Mini Stik Highlighter ve Beaulis Pure It Mini Stick Primer yer alıyor.

KUSURSUZ KİRPİKLER VE KAŞLAR

Grande Cosmetics, güzellik endişelerinize etkili çözümler sunarak doğal görünümünüzü artırmayı ve göz alıcı bir etki yaratmayı "Gizlemek Değil, Açığa Çıkarmak" mottosu ile öne çıkarmayı hedefliyor. Grande Cosmetics, daha uzun ve dolgun kirpikler, belirgin kaşlar ve daha fazlası için güçlendirici serumları ve zenginleştirilmiş makyaj ürünlerini keşfetmeye davet ediyor. Grande Cosmetics, kirpik serumunda bir devrim yaratan, klinik olarak kanıtlanmış formülleri ile öne çıkan en popüler ürünü GrandeLASH-MD kirpik güçlendirici serum ile kaş ve kirpik bakımında liderliğini korumaya devam ediyor.

ZAMANSIZ ZARAFET VE YÜKSEK KALİTE

Tod's'un yeni Kreatif Direktörü Matteo Tamburini, marka için hazırladığı ilk koleksiyonuyla moda dünyasında yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Tamburini, Tod's'un köklü mirasını modern bir bakış açısıyla harmanlayarak, zamansız zarafet ve yüksek kaliteyi bir araya getiren eşsiz bir koleksiyon sunuyor. Tamburini'nin yaratıcılığıyla şekillenen koleksiyonda, kentsel yaşam ve boş zaman, resmi ve gayri resmi, gelenek ve yenilik arasındaki ilişki dikkat çekiyor. Deri trençkot, kumaş veya çift katlı yün mantolar, büyük beden ceketler ve deri detaylı pelerinler gibi sofistike parçalar, bu ilişkinin en zarif temsilcileri. Fitilli yün takımlar, dar paça pantolonlar ve erkek gardırobundan esinlenmiş yakasız ya da tek düğmeli ceketlerle tamamlanıyor.

SOFİSTİKE IŞILTI SİZLERİ BEKLİYOR

NetWork Sonbahar/Kış 2024-25 Koleksiyonu, zamansız görünümleri markanın yenilikçi DNA'sıyla birleştiriyor. Yeni sezona modern, göz alıcı, şehirli ve cesur formlardan ilham alan şık ve kozmopolit silüetlerle giren NetWork, moda severlerin markajına giriyor. NetWork %100 kaşmir tasarımlarla hem kadın hem de erkek koleksiyonunda her sezon olduğu gibi bu sezonda da kaliteli dokuları ve özel işçiliği bir araya getiriyor. İtalyan işçiliğinin ve kumaşlarının ön planda olduğu handmade trikolar, çift taraflı deri ve yıkamalı deri tasarımlar, kaşmir ve yün ceketler, konforu ve fark yaratan güçlü detayları ile kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor.

AYAKKABIDA ŞEHİRLİ VE DİNAMİK ŞIKLIK

Divarese, Sonbahar/Kış 2024-25 sezonunda şehirli ve dinamik koleksiyonuyla stil sahibi kadın ve erkeklerin vazgeçilmez markası olmayı sürdürüyor. Yenilikçi silüetleri ve kaliteli malzemeleriyle dikkat çeken Divarese tasarımları gündüzden geceye günün her anı sizinle!

Divarese kadın koleksiyonu, şehirli ve modern kadınların tercih edebileceği geniş bir model yelpazesi sunuyor. Bu sezonun öne çıkanları arasında, modern dokunuşlarla yeniden yorumlanan western bot ve çizmeler yer alıyor. Divarese'nin erkek koleksiyonu, minimalist ve yalın tasarımlarıyla öne çıkıyor. Konforu ön planda tutan koleksiyon, eskitme detaylarıyla zenginleştirilmiş deri ve süet ayakkabıları, çizme ve botları içeriyor.

BENZERSİZ BİR MODA YOLCULUĞU

Bu sezon GUESS 2024 Sonbahar & Kış Koleksiyonu, özenle işlenmiş ince detaylarıyla şekillenen eklektik bir dünyaya ve keşfedilmemiş diyarlara doğru bir yolculuğa davet ediyor. GUESS kadın koleksiyonu, özgün ifadeyi, zarif çizgileri ön plana çıkartarak, geçmiş ile gelecek arasında bir köprü kuruyor. Erkek koleksiyonu ise modern GUESS erkeğinin nostaljik ama özgün çağdaş vizyonuyla geçmişten geleceğe bir keşfe çıkartıyor.

FAR AWAY SERİSİ YENİLENDİ

Dünya için güzellik anlayışıyla hareket eden Avon'un sevilen parfüm serisi Far Away yenilendi. Geri dönüştürülebilir ve yeniden doldurulabilir ambalajlarıyla dikkat çeken yeni tasarım şişeler; şık ve modern görünüşüyle adeta bir koleksiyon parçasına dönüşüyor. Kullanıcıların favorisi Far Away serisine yeni katılan Far Away Shine ise çiçeksi notalarıyla kullanıcılarına unutulmaz bir deneyim sunmaya ve her kadının vazgeçilmezi olmaya aday.

OKULA MİS GİBİ MERHABA

Okula dönüş başladı. Doğal içerikli Life by Fakir ürünleri sağladığı etkili temizlik ile çocukların okul günü tertemiz olmasını sağlarken, anneleri mutlu ediyor. Ekolojik ve vegan temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir'in ürünleri annelerin bu dönemdeki en büyük yardımcısı oluyor. Ürünler doğal içeriğinin yanında etkili temizlik özelliğiyle inatçı kir ve lekeleri kolayca çıkarıyor.