Vitrinde bu hafta - 14 Ekim 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 14 Ekim 2023 vitrini.

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

TARZINIZI TAMAMLAYAN PARÇALAR BURADA

DeFacto, 2023 Şehre Dönüş koleksiyonunda yer alan birbirinden özel aksesuar seçeneklerini erkeklerin beğenisine sunuyor. Şehir yaşamının vazgeçilmezi olan farklı kullanım alanına sahip çantalar, her an her yerde şıklığı ve konforu bir araya getiriyor. Klasik giyimin olmazsa olmazı kravatlar, her zevke hitap eden şapkalar, şık cüzdanlar ve çok daha fazla aksesuar seçeneği kombinlerin yıldızı oluyor.

MİNİKLERİN ENERJİSİNİ YANSITAN KOLEKSİYON

Çocukların hareketli dünyası için sayısız alternatif sunan Kinetix, cırt cırt detaylı sneaker modelleriyle ilgi çekiyor. Sadeliğiyle ve rahatlığıyla öne çıkan Kinetix sneaker modelleri, birbirinden renkli ve eğlenceli modelleri ile çocukların favorisi oluyor.Miniklerin adımlarına konforlu yapısıyla eşlik edecek sneakerlar, Kinetix'te ebeveynleri bekliyor.

İDDİALI TASARIMLAR

W Collection Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, modern tasarımları ve cesur renk kombinleriyle fark yaratıyor. Koleksiyonda yer alan blazer ceketler vazgeçilmez parçalar arasında yerini alırken, elbiseler ve geniş kesim pantolonlar sonbahar kış şıklığı için alternatifler sunuyor. Konfor, şıklık ve cazibeyi bir araya getiren koleksiyon, tüm mağazalarda ve online olarak satışa sunuluyor.

TÜY PROBLEMİNE SON

Kärcher VC 6 Cordless OurFamily Pet Dikey Elektrikli Süpürge, evdeki hayvan tüyü problemine hızlı ve pratik çözüm sunuyor. 50 dakikaya kadar çalışan süpürge, 250 Watt'lık motor ve LED ışıklı zemin başlığı sayesinde hem sert zeminleri hem de halıları kolaylıkla temizliyor.

CİLT BAKIMI VE MAKYAJ BİRARADA

Shiseido Revitalessence Skin Glow Foundation, Shiseido serumlarıyla aynı oranda aktif cilt bakım bileşeni içeriyor. Niacinamide ve fermente kefir içeren serum, ciltteki yararlı bakterileri desteklerken cildi iyileştiriyor. Orta kapatıcı yapısıyla ışıltılı bir bitiş sunan fondöten, içeriğindeki niacinamide ile cilt bariyerini güçlendirip renk eşitsizliklerini azaltırken fermente kefir cildi nemlendiriyor ve besliyor.

TEMİZ İÇERİKLE BAKIM

Celenes by Sweden Rena Serum Serisi, geliştirilmiş özel formülleri ve yeni şık ambalajlarıyla günlük bakım ritüelinizin vazgeçilmezi olacak. C Vitamini serumu, ciltteki akne, leke, ince çizgi ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı oluyor. İçerdiği yulaf sütü, cilt için ihtiyacı olan nemi sağlarken; Niasinamid, akne ve leke önleyici, cilt koyuluklarını açıcı etkiye sahip.

76. YILDA 76 TL'LİK KAMPANYA

Jumbo büyük kampanyasını duyurdu. 31 Ekim'e kadar devam edecek olan "76. Yılda 2. Ürün 76 TL" kampanyasıyla zengin ürün yelpazesi içerisinden alışveriş yapan müşteriler, 76. yıl şerefine ikinci ürünlerini sadece 76 TL'ye satın alma ayrıcalığına sahip olacak.

DAMAT TWEEN'DE %5 HEDİYE FIRSATI

ZUBİZU üyeleri, Damat Tween mağazalarından yarına kadar yapacakları alışverişlerde tüm kampanyalara ilave ekstra %5 hediye fırsatından yararlanıyor. İtalya'nın köklü kumaş fabrikalarında üretilen kumaşlarla tasarlanan zarif ceket ve kabanlar gibi rafine ürünler hem ofis hem de günlük şıklık arayışındaki ZUBİZU üyeleri için hediye avantajıyla Damat Tween mağazalarında yer alıyor.

MEYVELİ PRATİK ÇAY KEYFİ

Tea Co'nun favori tariflerinden olan 'Cold 911'; elma, böğürtlen, okaliptüs yaprakları, portakal ve mandalina dilimlerinin mükemmel uyumundan oluşuyor. Dökme ambalajı sayesinde her demlemede eşsiz meyve kokuları da yayan Cold 911, tam bir lezzet şöleni sunuyor.