Vitrinde bu hafta - 13 Temmuz 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

BENETTON'DA YÜZDE 50 İNDİRİM

United Colors of Benetton, renkli ve özgün tarzını moda tutkunlarıyla buluşturmak için büyük bir fırsat sunuyor. Benetton'un rengarenk koleksiyonları %50'ye varan indirimle, Türkiye genelindeki 55 mağazasında ve tr.benetton.com web sitesinde sizleri bekliyor. Bu indirim kampanyası, şıklık arayanların ve kaliteli tasarımları tercih edenlerin gözdesi oluyor.

SANAT ODAKLI KOLEKSİYON

adL, illüstrasyon sanatçısı Hülya Güney ile yeni bir koleksiyon iş birliğine daha imza attı. Sanatçının 8 adet tablosunun tamamen ileri dönüşümün hedeflendiği kumaşlar üzerine işlenmesiyle oluşturulan koleksiyon, sürdürülebilir modanın geleceğine ışık tutuyor.

YAZIN VAZGEÇİLMEZİ KONFORLU ŞORTLAR

Spor modası ve teknolojiyi bir araya getiren yerli spor giyim markası Comeup, esnek ve dikişsiz kumaş teknolojisine sahip şortları ile yaz mevsiminde spor yapmanın keyfini ikiye katlıyor. Yüksek bel tasarımıyla hem günlük kombinlere hem de antrenmanlara eşlik eden şortlar esnek kumaşı ile hareket özgürlüğü sağlayarak gün boyu rahatlık sunuyor.

ELLE SHOES İLE SICAK YAZ!

Elle Shoes, yazın en rahat seçimi olan terlikleri günün her anına adapte ediyor. Sivri burun modellerden kalın bantlılara, parmak arası seçimlerden topuklulara terlikler Elle Shoes farkı ile stylish bir görünüm çiziyor.

ERKEKLER İÇİN ÖZGÜR NOTALAR

Erkekler için de birbirinden özel parfüm seçenekleri sunan Avon, özgür ruhunu ifade etmek isteyen erkeklere özel tasarlanan Wild Country'nin taze lavanta, sardunya, sandal ağacı notalarıyla eşsiz bir koku alternatifi sunuyor. Full Speed Surfer ise kullanıcıları sınırların ötesine götürüyor. Ozon, nane ve vetiver notaları içeren parfüm, çekici kokusuyla her kullanımda kendisine hayran bırakıyor.

GÖZ ALICI MAKYAJIN SIRRI

Watsons'ın özel makyaj koleksiyonuyla tarzınızı yansıtırken her an şık hissedin. Krem formülü ile cilde anında ışıltı ve canlılık katan Revolution Fast Base Allık Stick Blush, pratik kullanımıyla hem yanaklarınızda hem de dudaklarınızda muhteşem bir renk ve parlaklık sağlıyor. Dört farklı renk seçeneğiyle her cilt tonuna uyum sağlıyor. Az miktarda kullanarak doğal bir ışıltı elde etmenizi veya kat kat uygulayarak çarpıcı bir stil oluşturmanızı mümkün kılıyor.

STİL TAMAMLAYAN SNEAKER MODELLERİ

Kalıpların içinde yaşamaktan hoşlanmayan, herkese kendi stillerini yaratma, kendi farklarını ortaya koyma özgürlüğü sunan Lufian'ın; Laura, Maya ve Zeta Kadın Sneaker ayakkabıları tüm kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. Uzun ömürlü ve rahat bir kullanım sağlayan Lufian, zamansız tasarımıyla hem spor hem de klasik kombinlere uyum sağlıyor.

BAĞIMSIZ RUHUNUZU ORTAYA KOYUN

Saat&Saat farkıyla saat severlerle buluşan Diesel, SPIKED modeliyle dikkat çeken bir tarz yaratıyor. Kahverengi ve siyah renk seçenekleriyle gelen kronograf saat; deri kayışıyla dikkat çeken bir tarz yaratmakla birlikte iddialı bir tasarım sunuyor. Quartz mekanizması, 49 mm kasası ve çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı mineral camı ile 5 ATM suya dayanıklılığa sahip bu model hem kalite hem de tasarımı öne çıkarmak isteyen erkekler için vazgeçilmez olacak.

ARZUM'DAN LEZZET DOLU KAMPANYA

Arzum, çok fonksiyonlu akıllı mutfak robotu Thermogusto alan herkese Airchef Sıcak Hava Fritözü hediye ediyor. 31 Ağustos'a kadar devam edecek kampanya kapsamında Türkiye'deki seçili market, mağaza ve online satış noktalarından (Evkur mağazaları ve Teknouygun e-ticaret mağazaları hariç) Arzum Thermogusto alan herkes, fiş, fatura veya e-arşiv faturasını 10 gün içinde Çek Kazan uygulamasına yükleyerek kampanyaya katılabilecek.