Vitrinde bu hafta - 13 Şubat 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, 14 Şubat Sevgililer Günü haftasında bu hediye önerilerinden habersiz kalmayın! İşte 13 Şubat 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

İLHAMINI GÖKYÜZÜNDEN ALAN KOLEKSİYON

Sosyal medyanın sevilen yüzü Rachel Araz'in tarzı Atasay işbirliği ile birbirinden enerjik mücevherlere dönüştü. Kapsül koleksiyonda çanta, kalp ve kiraz gibi figürlerin yanı sıra rengarenk taşlar, harfli yüzükler, çoklu kolyeler, ilhamını gökyüzünden alan yıldızlar; enerjinize enerji, neşenize neşe katacak. Atasay X Rachel Araz koleksiyonu tüm Atasay mağazalarında ve Atasay.com.tr adresinde sizi bekliyor.

HOMEND'DEN KEYİF DOLU SET

Homend Sevgililer Günü'ne özel 3'lü keyif seti ile aşka imzasını atıyor. Homend RoyalTea Çay Makinesi, Pottoman Türk Kahvesi Makinesi ve ToastBuster Tost makinesinden oluşan bu muhteşem set, 14 Şubat'a özel yüzde 20 fiyat avantajıyla harika bir hediye alternatifi olacak.

AKSESUAR DÜNYASINDA YENİ BİR NEFES

Doranar, karizmasını özgünlüğünden alan çalışkan ve idealist kadınların vazgeçilmezi olmayı hedefleyen kol düğmesi tasarımlarını aksesuar tutkunlarının beğenisine sunuyor. Doranar tasarımları, üstün el işçiliği, aile mirası dokunuşlar ve feminen kodlarla hayat buluyor.

SEVGİLİNİZE EŞSİZ BİR HEDİYE ARMAĞAN EDİN

Sevdiğine bir gün değil her gün için en anlamlı ve şık hediyeyi vermek isteyenlerin bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü hediye tercihi Parker olacak. Parker'ın 18K som altın uçtan oluşan, zarafet sembolü Sonnet Kırmızı Dolma Kalem'i hem erkek hem de kadınlar için en eşsiz hediyelerden biri. Yanına Parker kalemleriyle yazacağınız not ise sevgiden geleceğe kalacak unutulmaz bir armağan olacak.

HEDİYENİN EN MASUM VE SAMİMİ HALİ

Beta Tea; şimdi de Sevgililer Günü'nde içinizi ısıtmaya hazırlanıyor. Beta Tea' nin uzmanları tarafından hazırlanmış özel harmanlarını romantik desenli kutu tasarımlarıyla birleştiren Beta Tea; 14 Şubat'ta hem hesaplı hem de zamansız bir hediye alternatifi arayanların kurtarıcısı oluyor. Özel aşk koleksiyonuna www.betateashop.com dan ulaşabilirsiniz.

AŞKINIZIN IŞILTISINI YANSITACAK KAMPANYA

Sevgililer günü hediyesinin en güzel yanı, hiç şüphesiz sevgilinin gözlerinden yansıyan ve günümüze güneş gibi doğan o benzersiz parıltı... Porland, aşkınızın heyecan ve mutluluğuna şahit olmak için Sevgililer Günü'ne özel seçili ürünlerde "sepette yüzde 14 indirim" kampanyası başlatıyor.

EN ZARİF HEDİYELER BUTİGO'DA

Kadınların en şık aksesuarı olan ayakkabılar, Butigo koleksiyonunda yer alan modelleriyle Sevgililer Günü'nde stil dolu adımlar atmak isteyenlerin tercihi oluyor. Günlük kıyafetlerinde şıklığından ödün vermek istemeyen kadınların kombinlerine eşlik edecek koleksiyon; ceket, pantolon, elbise ve skinny jean ile göz alıcı bir görünüm sağlıyor. Butigo aksesuar seçeneklerinde ise kırmızı ve siyah renkleri öne çıkıyor. Birden fazla bölmesi ile rahat kullanım olanağı sunan sırt çantaları ve omuz çantaları kombinlere zarafet katıyor.

AŞKI TAMAMLAYAN TARZ

Erkek giyim markası AVVA, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kadınları da unutmayarak, çiftlerin bir arada giyebileceği sloganlı tasarımlarıyla aşk enerjisini yükseltiyor. 'The Boss - The Real Boss' ve 'The Half -The Other Half' yazılarıyla birbirini tamamlayan tasarımlar, çiftlerin stillerine heyecan katacak. Bu özel koleksiyonu ve farklı bir çok hediye seçeneğini avva.com.tr 'de ve AVVA mağazalarında keşfedebilirsiniz.

SONSUZ AŞK KOLEKSİYONU

Özdilek Ev Tekstili, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel tasarladığı Always in Love Nevresim Takımı ile yatak odalarında sonsuz aşkı resmediyor. Romantik çiftler için çift kişilik olarak hazırlanan koleksiyon dört yastık kılıflı yapısıyla da konforlu bir kullanım sağlıyor.

14 ŞUBAT'A ÖZEL BÜYÜK İNDİRİM !

Elle Shoes, Sevgililer Günü'nü birbirinden şık hediye seçenekleri ile kutluyor. Kadın koleksiyonunda yüksek topuklu bootieler feminen adımların kalbini fethederken, yılın hiti chelsea botlar moda tutkunlarının arzu nesnesi oluyor. Kalın tabanlı postallar özgür ruhlara ilham verirken, lastik çizmeler ise ideal bir sevgili gibi vazgeçilmez oluyor. Siz de Sevgililer Günü'nde aşka bir adım daha yaklaşmak istiyorsanız, tüm indirimlere ek kasada %50'ye varan avantajıyla ona Elle Shoes şıklığını armağan edin!

AŞKIN RENKLİ TILSIMLARINI KEŞFEDİN

Mücevher yerine öz cevher, statü sembolü yerine ruhun sembolü diyen dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, koleksiyonlarında renkler ve tılsımlarını birleştirerek aşkınıza özel zamansız hediye seçenekleri sunuyor. Bee Goddess, butikleri ve satış noktalarında sunduğu "Özel Mücevher Danışmanlığı" ile hediye seçiminizi aşk tılsımları arasında büyülü bir şifa ve keşif yolculuğuna dönüştürmeyi hedefliyor.

ATLETİZM VE MODA BİR ARADA

adidas ve Beyoncé, adidas x IVY PARK işbirliğinin üçüncü koleksiyonuyla karşınızda. ICY PARK Beyoncé'nin atletizm ve moda sevgisini adidas'ın performans ve yenilikçi bakış açısıyla biraraya getiriyor, atletik giyimin sınırlarını zorluyor. İşlevsel ve spor parçalarda bile şıklığı koruyan koleksiyon, farklı aksesuarlarla destekleniyor.

KİDEGA'DAN ÇİFTE SÜRPRİZ

Kidega, Sevgililer Günü'ne özel "Kitap Aşkı Bambaşka" ve "Kidega Aşka Geldi" kampanyalarını yayına aldı. Sevdiğine aşkını anlatmak isteyenler "Kitap Aşkı Bambaşka" kampanyası ile kraft kağıda sarılı sürpriz kitaplarla notları içeren hediyeleri seçebiliyor. "Kidega Aşka Geldi" hediye kiti ile de sevdiğine içerisinde birçok ürün yer alan setleri hediye edebiliyor.

KLASİK VİTAMİNLERDEN ÇOK FARKLI

SugarBear Women's Multivitamin, sadece meyve şekeriyle tatlandırıldı ve yüzde 100 vegan içeriğe sahip. Çilekli jelibona benzer tadı ve çiğnenebilir formuyla vitamin yutmayı sevmeyen tüm kadınlar için müthiş bir kolaylık sunuyor. Ürün; formülünde bulunan vegan kaynaklı aminoasitler sayesinde vücutta kolajen üretimini destekleyerek cildin doğal güzelliğini ve genç görünümünü korumaya yardımcı olurken, aynı zamanda saçların ve tırnakların güçlenmesini sağlıyor.

PENTİ İLE AŞK ÜZERİNDE

Penti tüm çiftleri keyifli, eğlenceli ve aşk dolu bir Sevgililer Günü'ne davet ediyor. Bu özel gün için ev giyim koleksiyonunda çiftlere özel, aşk dolu tasarımlar sunan Penti, 14 Şubat fotoğraflarının da yıldızı olmaya hazır.

AŞKINIZA IŞIK YAKIN

Karre Style serisinin bu çok özel ve anlamlı elektrik anahtarı tasarımı, Sevgililer Günü için kalıcı bir hediye alternatifi oluşturuyor. Kırmızı kalpler ve "LOVE" yazısı ile dikkat çeken tasarım, sevgilinizin onu ne kadar çok sevdiğinizi her an hatırlamasını sağlayacak. Panasonic Life Solutions Türkiye'nin aşk temalı tasarımını, belirlenen yapı marketlerden temin edebilirsiniz.