Vitrinde bu hafta - 13 Nisan 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

TRENDİN NABZINI TUTUYOR

DESA yeni sezon koleksiyonuyla ilkbahar ve yaz dönemine iddialı bir şekilde "Merhaba" diyor. Sezonun enerjisini tüm dinamikliğiyle üzerinde taşıyan DESA ürünleri sıcak renkleriyle tarzınızı tamamlıyor. DESA'nın yeni koleksiyonundaki deri ceketler, süet püsküllü gömlekler, kısa ceketler, çantalar ve ayakkabılar ile size ideal bir seçim oluşturuyor.

IN STREET'TE KONFOR ZAMANI

Dünyaca ünlü markaların yer aldığı IN STREET, Yeni Sezon Koleksiyonu'da yer alan sneaker ve tekstil modelleri ile kadınlara ve erkeklere birbirinden konforlu model alternatifi sunuyor.

ANNELERE HEDİYE VAKKO'DAN

Özel günlere sunduğu hediye seçenekleri ile bir klasik olan Vakko, Anneler Günü'nü zarif ve modern romantizmi yansıtan yeni sezon koleksiyon parçaları ile karşılıyor.

Vakko, "Love Story" kampanyasıyla, birbiriyle iç içe geçen farklı bakış açılarındaki stillerden oluşturduğu koleksiyonun en özel tasarımlarına Vakko mağazaları veya https://www.vakko.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL PORSELEN YENİDEN SOFRALARDA

Klasik çay takımları, zarif meyvelikleri ve şık yemek takımlarıyla, bir dönemin efsanevi porselen markası olan; 1960'dan bu yana İstanbul'un benzersiz güzelliğini mutfaklara taşıyan İstanbul Porselen, Emsan'la yeniden hayat buluyor. Bir dönem şık ve zarif sofraların vazgeçilmez markası olan İstanbul Porselen, yenilenen neoklasik çizgisiyle, yeniden sofralara efsanevi bir hava getirmeye hazırlanıyor.

OKYANUS ESİNTİLERİ

Victoria's Secret Bombshell Isle ile tropik bir ada yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız? Okyanus Havası notasıyla teninizde ferahlatıcı rüzgarlar estiren Bombshell Isle, kokusunu her içinize çektiğinizde sizi tropikal adaların kıyılarına alıp götürecek. Ruh halinizi yükselten ve kendinizi okyanus esintileri altında hissetmenizi sağlayan bu parfüm, şakayık ve inci çiçeğiyle size canlılık veriyor.

DYSON'DAN SAÇ KURUTMA MAKİNESİ

Farklı saç tipleri için tasarlanan Dyson Supersonic saç kurutma makinesi; hızlı, güçlü ve odaklanmış bir hava akımı kullanıyor. Ergonomik yapısıyla elde tutarken kullanım kolaylığı ve denge sağlayıp gelene

ksel saç kurutma makinelerine göre daha sessiz bir performans sunarken, akıllı şekilde ısıyı kontrol altında tutup saçı aşırı ısı hasarından koruyor.

HER MEVSİM GÜNEŞ KORUMASI

Güneş deyince ilk akla gelen marka olan La Roche-Posay'in ikonikleşen ürünleri UVMUNE400 Invisible Fluid ve UVMUNE400 Oil Control Gel, en uzun UV ışınlarına karşı güçlü ve etkili filtresi Mexoryl 400 ile her mevsim cildinizi güneşin zararlı etkilerinden koruyor.

RENGARENK GÖZLÜKLER ATASUN'DA

Atasun Optik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar için birbirinden renkli ve eğlenceli güneş gözlüğü modelleriyle bayram hediyesi alternatifleri sunuyor.