Vitrinde bu hafta - 13 Mart 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 13 Mart 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

SPOR MODASI DEICHMANN'DA

Deichmann'ın geniş spor marka koleksiyonu, spor tutkunları için alternatif performans ürün sunarken, tarzına sportif şıklık katmak isteyenler için de birbirinden farklı tasarım ve renkli seçenekleri tutkunlarıyla buluşturuyor. Sokak stili ya da şık bir kombin ile tercih edilecek cool sneakerlar trend avcılarının gözdesi olacak... Aile boyu spor modası, deichmann.com.tr ve Deichmann mağazalarında.

MÜCEVHERE DOKUNUŞ

Kusursuz kesim tekniğiyle üretilen Premium Creative Koleksiyonu, So CHIC zanaatkarları tarafından aşkla ve zarafetle üretildi. Koleksiyonda yer alan birbirinden eşsiz her parça, aşkların sonsuzluğa uzanan hikayesiyle hayat buluyor. Premium Creative ışıltısıyla her ortamda bakışlar üzerinizde olacak!

TÜM RENKLER TARZINIZI YANSITACAK

Colins's göz kamaştıran dört temasıyla bu sezon da moda severleri bekliyor. Özgürlüğü çağrıştıran Soft Focus yumuşak ton ağırlıklı geniş renk skalasıyla tarzından ödün vermeyen kadınlarla buluşuyor. Tutkulu renk geçişleriyle bezenmiş Urban Idol farklı kombinasyon seçenekleri oluşturuyor. Yaz ruhunu en iyi yansıtan deniz motifleri ve mavinin minimalist formları Shore Line ile hayat buluyor. Vahşi doğanın eşsiz güzelliğini referans alan Reconnection doğaya dönüşü hatırlatıyor.

İLKBAHAR GELDİ KOT SEZONU AÇILDI

DeFacto yeni sezonda denim pantolon seçenekleri geniş yelpazeli beden ve renk seçenekleri ile her kombine uyum sağlıyor. Her sezon bambaşka formlara bürünen jean pantolonlar ve denim trendleri yeni sezonda da farklı tarzları ile göz kamaştırıyor. Skinny jean'lerden, boyfriend'lere daha sonra mom jean'lere taşınan modeller bu sezon daha rahat tarzlarda duraklıyor. Eşofman rahatlığını aratmayan denim trendleri 70'ler, 80'ler ve 90'lardan ilham alırken, sokak stillerinde bir nostalji kasırgası hüküm sürüyor.

TÜM ÜRÜNLER %50 İNDİRİMDE

Sinoz, mart ayı boyunca tüm ürünlerde net yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Sinoz'un reklam filmi için stüdyoya giren Pop dünyasının sevilen sesi Atiye, ünlü şarkısı "Salla"'yı Sinoz için yeniden yorumladı. Sinoz ile ilgili detaylı bilgi, ürünler ve kampanyalara www.sinoz.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

VEGAN SAÇ VE VÜCUT PARFÜMÜ

Vegan saç ürünleri markası Authentic Beauty Concept, şimdi sizin eşsiz bir kokuya sahip olmanızı sağlıyor. Markanın ilk vegan saç ve cilt parfümü Eau de Toilette, beyaz çiçeklerin, mor menekşenin ve temizlik notalarının büyüleyici kokusunu harmanlayarak duyuları harekete geçiriyor. Bu saf ve ferah parfüm, şıklığı ve baskın karakteri net, feminen bir görünümle dengeliyor.

ELLE SHOES'DAN SEZON SONU BÜYÜK İNDİRİM FIRSATI!

Kış koleksiyonu ile sokak modasının ritmini adımlarınıza taşıyan Elle Shoes, büyük indirim fırsatlarıyla karşınızda. 129.90 TL'den başlayan fiyatların yanı sıra ikinci üründe ekstra %20 indirim Elle Shoes'da...

ÇOK YÖNLÜ FİTNESS AYAKKABISI

Reebok, fitness ayakkabısı Nano X1'i tanıttı. Model, her seviyeden bireylere ve sporculara hitap eden bir rahatlık ve hafiflik sunuyor. Maksimum nefes alabilirlik sağlayan yeni bir örgü malzemeden oluşan yumuşak ancak güçlü, stil odaklı bir saya olan Flexweave Knit günlük kullanıma uyum sağlarken, ultra güçlü, hafif ve dayanıklı bir malzemeye sahip Flexweave Grit ise en zorlu antrenmanlara dayanacak bir performans sergiliyor. İki modelde de yer alan Floatride Energy tamponlaması konfor, hız ve kontrolü bir arada sunuyor.

KATKISIZ EKMEKLER DOĞA DOSTU AMBALAJDA

Uno ekmekleri; protein, lif, vitamin ve mineral yönünden zengin. Katkı ve koruyucu madde içermeden de, ürünlerin lezzet, pratiklik, tazelik ve uzun süre muhafaza edebilme özelliklerini korumayı başaran UNO, ürünlerini Türkiye'nin 81 iline ulaştırmaya devam ediyor.

HİBRİT TEKNOLOJİLİ KOLTUK TAKIMI

Kelebek, paket yay ve süngerin birlikte kullanılmasıyla elde ettiği hibrit teknolojisine sahip klasikleşen Pria ile yaşam alanlarını konfor ile buluşturmaya devam ediyor. Koltuk üzerinde göçme problemlerinin önüne geçmeyi sağlayan Pria, kişiselleştirilebilen renk seçimiyle evlerinizi güzelleştiriyor.

REVİTALASH COSMETİCS TÜRKİYE'DE

Ünü tüm dünyaya yayılan kaş, kirpik ve saç bakım ürünleri markası Revitalash Cosmetics artık Türkiye'de. Ürünlerden elde edilen gelirin bir bölümü yıl boyunca "meme kanseri farkındalığını artırma amaçlı araştırma ve geliştirme" konusunda kullanılıyor. Kirpik Bakım Serumu, 17 dereceye varan oranda doğal kıvrım sağlıyor. Kaş Bakım Serumu ise seyrek kaşların güzelliğini zenginleştiriyor.

TARZIN EN CESUR HALİ

Piercing, KISMET BY MILKA dokunuşlarıyla buluşuyor. 14 ayar roslow gold, pırlantalar ve değerli taşlar bir araya getirilerek, uluslararası standartlarda tasarlanan koleksiyon, iddialı bir stil sunuyor.