Vitrinde bu hafta - 13 Ağustos 2022

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 13 Ağustos 2022 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

YAZ AYLARININ EN ZARİF TERLİKLERİ

Nine West, terlik koleksiyonunda sezonun trend renkleriyle modern şıklık sunuyor. Topuklu ve düz terlik modellerinde; siyah, bej, mavi, pembe, pudra, gri, sarı, taba, kahverengi ve lacivert renkler ön plana çıkarken; metalik, taş, toka ve zincir detaylarıyla harmanlanarak tasarlanan modeller de dikkatleri şık adımlara çekiyor.

BUEN ARTIK TÜRKİYE'DE

BUEN Fashion Türkiye pazarında hizmet vermeye başladı. İş, günlük hayat ve özel günlerde tercih edilebileceğiniz elbiseler, ceketler, etekler, trençkotlar, pantolonlar ve kombin takımlar BUEN mağazalarında sizi bekliyor.

YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATI

Ofisten sahillere, davetlerden partilere her an adımlarınıza eşlik eden Elle Shoes'dan yapacağınız tüm alışverişlerde yaz indirimine ek ikinci ürün alışverişlerinde %50 indirim fırsatı sizi bekliyor! Hem klasik hem de sportif stillere eşlik eden sandaletler ise, yaz stillerinin vazgeçilmezleri arasında...

TEMİZ İÇERİK, TEMİZ CİLT

Sephora, yeni bakım ürünleriyle sürdürülebilir güzelliği destekliyor. Tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilen çevreye duyarlı formüller, doğal içeriklerden ilham alıyor. Makyajdan cilde, saç bakımından parfüme ve banyo ürünlerine kadar uzanan çevre dostu içerikleriyle Sephora Collection, güzellik dünyasında fark yaratmaya devam ediyor.

OKULA DÖNÜŞÜN EN MUHTEŞEM HALİ

Toyzz Shop'ta okula dönüş heyecanı başladı. Barbie'den Frozen'a, Spider-Man'den Batman'e çocukların en sevdiği kahramanların yer aldığı okul ürünleriyle birlikte, tüm okul ve beslenme çantalarında net %20 ya da %35 indirim fırsatları, Toyzz Shop mağazalarında çocukları bekliyor.

EL VE AYAK BAKIMININ YENİ VAZGEÇİLMEZİ

Ashley Joy yeni Manikür & Pedikür Peeling ürününü müjdeledi. İçeriğinde yer alan Jojoba yağı, el ve ayaklardaki tırnak etlerinin en hızlı ve en kolay şekilde yumuşamasını sağlıyor. Tuz özü ise el ve ayaktaki cildi ölü derilerden arındırıyor.

TCHİBO İLE DOĞADA SPOR ZAMANI

Tchibo'nun DryActive Plus kaplama sayesinde nefes alabilir, nem emici ve hızlı kuruyan spor giysileri sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı olmaya aday. Geri dönüştürülmiş malzemelerden üretilen ürünlerin yan kısımlarında cildin nefes almasına yardımcı olan açık bölümler yer alıyor.

PLAJDA 80'LERİN MODASINA DÖNÜŞ

Tüm yıl sıcak kumların hayaliyle yaşayan plaj tutkunları için hazırladığı 2022 Plaj Koleksiyonu'nda Dagi, 80'li yılların plaj modasını geri getiriyor. Koleksiyonda puantiye desenler, yüksek bel bikini altları dikkat çekerken; parlak ve simli kumaşlardan üretilen Limited Edition mayo koleksiyonu ise gün içerisinde şıklık sunuyor. Çiçek desenleri ve etnik desenler bu yaz hem mayo hem bikinilerde kendini gösteriyor.

SONBAHAR KOLEKSİYONU HAZIR

NetWork Sonbahar Kış 2022 Kadın Koleksiyonu, şehirli stillerin odak noktası oluyor. Tasarımlarda; kahve, bordo, haki ve laciverte eşlik eden sarı ve yağ yeşili doğadan ilham alan kamuflaj deseni ile harmanlanıyor.