Vitrinde bu hafta - 12 Haziran 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 12 Haziran 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

ŞİMDİ SANDALET ZAMANI

Timberland'de, sıcak gündüzler için olduğu gibi keyifli akşamlar için de konforu stille buluşturan geniş yelpazede sandalet modelleri yer alıyor. İlhamını doğadan alan yeşil, bej, pudra pembe, beyaz, vizon ve kahverengi tonlarının hakim olduğu sandalet ve terlik koleksiyonlarında, bu sezonun en iddialısı kalın tabanlı Santa Monica Sunrise modeli.

YATAK ODASINDA ÇİÇEK AÇACAK

Cotton Box, Modeline serisiyle yazın enerjisini evlere taşıyor. Mis kokulu çiçeklerin, uçuşan kelebeklerin ve huzur veren renklerin hakim olduğu nevresim takımı, yeni mevsimin tazeliğini kullanıcılarla buluşturuyor. Seride yer alan Cathi Somon nevresim takımı rengarenk kelebek desenleriyle huzur dolu bir ortam yaratırken, zarif tasarımıyla şıklık sunuyor.

EN ÖZEL BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ BOYNER'DE

Yaklaşan Babalar Günü'yle birlikte hediye telaşına düşenler, özel gün alışverişinin vazgeçilmez destinasyonu Boyner'in binlerce seçeneği arasından "tam aklındaki" hediyeyi buluyor. Polo yaka tişörtlerden şortlara, gömleklerden pijama takımlarına birçok seçeneği bir arada sunan Boyner, babasına ve babası gibi sevdiklerine en özel hediyeyi almak isteyenleri bekliyor. 7-21 Haziran tarihleri arasında yapılacak 300 TL ve üzeri kozmetik alışverişinde anında 75 TL indirim ve 75 TL değerinde Paracık hediye ediliyor. 75 TL değerindeki Paracık 23 Haziran tarihine kadar 300 TL ve üzeri kozmetik dışı İlkbahar/Yaz sezon alışverişinde 3 kat değerli olarak kullanılabiliyor.

KAMPANYADAN HEDİYE KAPIN

Özgün tasarımlarıyla estetik ve şıklığı bir arada sunan Porland, Babalar Günü'ne özel hediye alternatifleriyle babaların yüzünde tebessüm oluşturuyor. 16 - 21 Haziran tarihleri arasında Porland mağazalarında ve porland.com'dan yapacağınız online alışverişlerde geçerli olan kampanyadan yararlanarak yüzde 50 ve üzeri indirim fırsatıyla babanıza özel hediyeyi seçerek onu mutlu edebilirsiniz.

PLAJ MODASINDA WITHLOVE RÜZGARI

Withlove, birer adet tasarlanan el yapımı şapkalar, beş farklı desenden oluşan ve içi havlu ile kaplanan plaj çantaları, yine kağıt ipten el işçiliğiyle örülen çantalar ve her bedenden ve renkten sadece birer adet dikilen plaj elbiseleriyle dikkat çekiyor. Çanta setleri, hem havludan oluşan iç dokusuyla hem de ayrı ayrı da kullanılabilme özellikleriyle cazibesini ikiye katlıyor.

PLASTİKLER GÖZLÜĞE DÖNÜŞTÜ

DbyD'nin geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış çerçevelere sahip polarize güneş gözlüğü koleksiyonu, Atasun Optik'lerde, atasunoptik.com.tr'de ve Atasun Optik mobil uygulamasında tüketicilerle buluşuyor. Envision Plastic işbirliğiyle okyanuslardaki kirlenmeye yol açan atıklar, geri dönüştürülerek DbyD güneş gözlüklerinin çerçevelerini oluşturuyor. Koleksiyonda, 10 ayrı güneş gözlüğü modeli yer alıyor.

BAĞIŞIKLIĞINIZ ONA EMANET

Bağışıklık sisteminin güçlenmesinde çok önemli bir rol oynayan C vitamini, vücut tarafından üretilemediği için dışarıdan alınması gereken bir vitamin türü. New Life C 1000 Plus, bağışıklık fonksiyonlarına katkıda bulunmayı hedefliyor. İçerisinde C Vitamini Lipid Metabolitleri, Turunçgil Bioflavonoidleri, Selenometiyonin (Selenyum), Çinko Pikolinat ve D Vitamini bulunuyor. 5 etken maddeli içeriğiyle, bağışıklığı güçlendirmek için ihtiyaç olan tüm vitaminleri tek bir tablette sunuyor.

GÜNDÜZDEN GECEYE DEĞİŞMEYEN ŞIKLIK

Foxglove; güçlü, özgür ve hayatı bütünüyle kucaklayanlar için, renkli ve iddialı elbise tasarımlarının olduğu bir koleksiyon hazırladı. Küçük dokunuşlarla gündüzden geceye devam edebileceğiniz, mekan fark etmeksizin, her ana uygun olan, zamansız tasarımlar; kumaş ve işçilik kalitesiyle de fark yaratıyor. Foxglove, tasarımlarıyla özgüvenli, hayattan ne istediğini bilen ve kendini her haliyle seven kadınları özel ve eşsiz hissettirecek. Foxglove koleksiyonunu incelemek ve satın almak için www.foxglovefashion.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

EURO 2020 HEYECANI MİLLİ BURGER MENÜ İLE TAÇLANACAK

A Milli Futbol Takımı Lezzet Sponsoru McDonald's Türkiye, Euro 2020'ye özel 'Milli Burger Menü' hazırladı. Yeni menü, futbolseverlerin özlemini duyduğu maç heyecanına şampiyona boyunca eşlik edecek, tribünlerdeki keyifli atmosferi evlerde ikiye katlayacak.

BOSS'TAN İDDİALI TASARIM

Boss'un yeni modeli zamansız tasarımıyla babanız için en güzel hediye oluyor. Boss'un yeni modeli hasır bileziği ve yalın kadranıyla, abartıdan uzak ama son derece iddialı bir tasarıma sahip. Bu sayede spor ya da klasik, şık ya da casual farklı tarzlarla eşsiz uyum sağlayan saatin, seçkin zevkleri olan erkeklerin beğenisini topluyor.

EN BABA TARZ

Her sezon BEYMEN Club'ın favori tasarımları arasında yer alan gömlekler, farklı kumaş ve desen alternatifleriyle bu yıl da Babalar Günü hediye alışverişlerinin gözdesi olacak. Markanın ikonik keten gömleklerinden sezonun trendi desenli gömleklere uzanan sayısız alternatif arasından seçiminizi yaparak, babanızın tarzına dinamik bir dokunuş katabilirsiniz. Hediyenizi BEYMEN Club mağazalarından, www.beymenclub.com adresinden veya BEYMEN Club uygulamasından seçebilir, BEYMEN Adrese Teslim Servisi ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun en hızlı şekilde babanıza ulaştırabilirsiniz.

HEM RENKLİ HEM ŞIK

Yeni mevsimi karşılamaya hazır canlı renkler, ilham veren tasarımlarla yeni sezona zarif bir seçki sunuyor. Kendine has güzelliğiyle ortaya çıkan Machka İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu, Marka Yüzü Arzum Onan'ın naif stiliyle buluşarak ilham dolu mevsimin romantik etkisini gün yüzüne çıkarıyor. Yaka detayında double size fiyonk detaylı yanık portakal renkli bluz ve ton sür ton etkisi yaratan, feminen bel hattını iki defa saran kemer detaylı kırmızı ceket ve pili detaylı etek ise kusursuz takım kombinizi gözler önüne seriyor.