Vitrinde bu hafta - 11 Kasım 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

TÜM İNDİRİMLERE EK %25 FIRSATI!

Colin's Mega Week kampanyası kapsamında 20-26 Kasım tarihlerinde Colin's mağazalarından ve colins.com üzerinden alışveriş yapan herkes, tüm indirimlere ek net yüzde 25 indirimden yararlanacak. 20-26 Kasım tarihlerinde geçerli kampanya, ceket, şişme mont, yelek, trençkot ve deri görünümlü ceketlerden oluşan koleksiyonu da kapsayarak sizi davet ediyor.

FLORMAR'DAN FESTİVAL RUHU

Flormar, yeni FESTIVAL SPIRIT koleksiyonu rengârenk, ışıltılı ve capcanlı trend görünümlerle bize her gün festival dedirtecek. Ambalajlarından renk ve ürün çeşitliliğine kadar her detayıyla modunu yükseltecek bu yeni koleksiyonda renkli görünümler, ışıltılı ve parlak bitişler ön plana çıkıyor.

ŞORT-ÇORAP BİR ARADA

Penti, müthiş, büyüleyici ve nefis "Pentilicious" koleksiyonu yeni sezonunu açıyor. Son dönemlerin günlük ve spor görünümlerinin favori parçalarından biker şortlar, Pentilicious koleksiyonunda yeni bir yorum kazanarak külotlu çoraba dönüşüyor.

MINYCENTER'DA KAMPANYA ZAMANI

0-6 yaş çocukların ihtiyaçlarına yönelik ürünlerini ve dünyaca ünlü markaları tek bir çatı altında sunan Minycenter'da kasım festivali başladı. Ay boyu sürecek kampanyalara ilave olarak, Boboli, Carter's, Osh-Kosh, Rosalitas Senoriatas markalarında yeni sezon tekstil ürünlerinde yüzde 25 indirim fırsatı sizi bekliyor.

KIŞA ÖZEL YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATI

Her mevsime özel geniş ürün gamına sahip Hammer Jack, rahatlığın ayrıcalığını bu kez seçili kategorilerde buluşturduğu Fırsat Kasımı kampanyasıyla buluşturdu. Kasım ayı süresince geçerli kampanya kapsamında outdoor ve kış ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim uygulanırken çocuk ayakkabılarında ise kaçırılmayacak fiyat avantajı sunuluyor. Kampanya kapsamında kullanıcılara sunulan bir diğer fırsat ise 499 TL, 699 TL ve 999 TL'lik tek fiyat avantajı.

MCDODO'DA 11.11 ÇILGINLIĞI BAŞLADI

Mcdodo, yılın en cazip kampanyalarından olan 11.11 indirimlerine başladı. LED ışıklı hızlı şarj kabloları, tablet kalemleri, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, MagSafe kılıflar ve kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün yer aldığı www.mcdodo.com.tr 'den yarına kadar yapacağınız alışverişlerde pek çok ürünü % 11 indirimli olarak alabileceksiniz.

DESA'DAN SONBAHAR VE KIŞ ŞIKLIĞI

DESA yeni sezonda deri ceket koleksiyonuyla zamansız şıklık sunuyor. Ceket, trençkot, pantolon, etek ve elbise gibi klasik ve özel parçaları; zamansız, rahat kalıplara sahip, yumuşak renk geçişleri olan deri ve süet dokularla buluşturuyor.Koleksiyon, siyah, koyu mavi, kırmızı, sarı, bordo, pastel ve monokrom renklerin hakimiyetinde, sezonun trend renklerini de gardırobunuza dahil ediyor.

PARLAK VE SAĞLIKLI CİLDİN SIRRI

Shiseido'nun hibrit formülüyle cilde içten dışa bakım yapan Revitalessence Skin Glow Foundation, parlak, canlı ve sağlıklı bir cilt görünümü sunuyor. Orta kapatıcı yapısı ve 13 farklı renk seçeneğiyle ışıltılı bir bitiş sunan fondöten, içeriğindeki niacinamide ile renk eşitsizliklerini azaltırken fermente kefir cildi 24 saat boyunca nemlendiriyor ve besliyor. 12 saat kalıcılık sunarken gözenek görünümünü azaltıyor ve cilt tonunu eşitliyor.

CİLT PROBLEMLERİYLE SAĞLIKLI MÜCADELE

Kış aylarında kuruluk, hassasiyet, tahriş gibi cilt sorunları neredeyse herkesin problemi oluyor. Sebamed Clear Face Kompakt, pH 5.5'lik değeriyle akneye yol açan bakterilerin çoğalmasına karşı mücadele ederek gözeneklere ulaşan yumuşak temizliğiyle fazla sebumu ortadan kaldırıyor. Sabunsuz, koruyucu içermeyen Clear Face Kompakt, içerdiği E vitamini ve cilt dostu Skualan ile cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı oluyor.