Vitrinde bu hafta - 10 Temmuz 2021

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 10 Temmuz 2021 Vitrin'i...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

YAZIN TÜM RENKLERİ BU KOLEKSİYONDA

Twist, yeni mevsimin tüm renklerini şimdi Twist Gang ekibi ile sunuyor. Jean pantolon ve jean ceket ile uyumu yakalayan bu ikiliye eşlik eden rengarenk sweatshirt'ler ise evde veya dışarıda her an sizinle! Griler, ekose mini elbise ve oversize sloganlı bir blazer ceket ile edgy ruhunu ortaya koyuyor. Metal etkili küpe ve kolyeler takım ruhunu yansıtırken, safari ruhlu şapkalar zincir detaylı midi çantalarla yeni sezonda Twister'ları bekliyor.

TATİLDE İŞİN UZMANI YANINIZDA

La Roche- Posay'nin uzman güneş koruması Anthelios serisi her an sizinle! Güneşin zararlı ışınlarının yoğun olarak geldiği bu dönemde yüksek korumalı güneş koruyucular ile tatilin tadını güvenle çıkarmaya devam edeceksiniz. Invisible Fluid SPF50+, Pigmentation Renkli Krem SPF50+, Parlama Karşıtı Güneş Koruyucu Yüz Misti SPF50 ve Dermo-Pediatrics Invisible Sprey SPF50+ ile aile boyu korunmanın ve sağlıklı bir cildin kapısını aralayacaksınız.

BAYRAM ALIŞVERİŞİ İÇİN HER ŞEY BOYNER'DE

Boyner, yepyeni yaz koleksiyonu ile bu bayramda da en çarpıcı ürünleri müşterileriyle buluşturuyor. Sezonun dikkat çekici parçalarından oluşan giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar, dünyaca ünlü aktif spor markalarından spor ayakkabıları ve spor giyim ürünleri, parfümler ve kozmetik ürünleri Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr'de yer alıyor. Boyner, bayramda deniz tatilini tercih edecek müşterilerine, plaj modasının vazgeçilmez parçalarını bir arada sunuyor. Mayolar, bikiniler, şortlar, plaj havluları, kaftanlar, plaj çantaları, terlikler, sandaletler, bavullar ve gözlüklerin yanı sıra güneş kremleri ve daha pek çok ürün Boyner'de tatilcileri bekliyor.

MAVİNİN İZİNDE ZAMANSIZ YOLCULUK

LC Waikiki, yaz sezonu için ünlü tasarımcı Kuaybe Gider ile koleksiyona imza attı. Güneşin tatlı tınılarının izlerini taşıyan koleksiyon, sıcak renklerini güneşin farklı saatlerindeki renk oyunlarından alırken, mavi tonlarında ise masmavi denizler ve yaz gecesinin gökyüzünden esinleniyor. Kuaybe Gider x LC Waikiki Modest, maksi boyda elbiseler, şık gömlekler, rahat pantolonlar, midi boyda etekler ve nakış işlemeli kimonolar ile modern ve her yaz zevkle giyilebilecek parçaları bir araya getiriyor.

DOĞADAN ALDIĞI İLHAMLA BÜYÜLÜYOR

Runda Jewelry, doğadan aldığı ilhamı tasarımlarının yanı sıra malzeme seçimi ve üretim süreçlerine de yansıtarak, bilinçli, özgün ve çevreci duruşuyla farkını ortaya koyuyor. Doğadan yola çıkan iki farklı konsept etrafında şekillenen koleksiyonda sıklıkla yer alan malahit taşı, pozitif aurasıyla doğanın ana rengi yeşili yüceltiyor. İki yeni seri, Helios, Harmony, Moonlight koleksiyonlarında olduğu gibi Runda'nın lüks ve zamansız stil çizgisini devam ettiriyor.

EN TREND EN RENKLİ

Trendyolmilla ve Trendyolman'in kendini her zaman genç hissedenlere özel koleksiyonu 'Always Young' modaseverler ile buluşmaya devam ediyor. Enerjik ve rahatına düşkün herkesin dikkatini çeken bu özel koleksiyonda gökyüzünün mavisi ile buluşan denimler, her zaman dinamik tutan rahat modeller, yeşilin, sarının, beyazın ve pembenin kullanıldığı doğal kumaşlar öne çıkıyor. Bikiniler, canlı renkte floral elbiseler dökümlü gömlekler triko elbiseler ve asi denimlerle hem enerjik hem de modern görünerek rengarenk bir yaz moda severleri bekliyor.

BEYMEN CLUB'TAN PLAJ STİLİ

BEYMEN Club 2021 Yaz Kadın Koleksiyonu, tatil stilinizi sezonun favori trendleri ile güncelliyor. Plaj şıklığı için özgün görünümler sunan kolekisyon, doğal dokuları, palmiyelerden zebra baskılara uzanan sıcak tropik desenlerle buluşturuyor. Pastel tonlar, sloganlar ve eğlenceli desenlerin bir arada kullanıldığı grafik pop temalı tasarımlar ise yazın enerjik ve mutlu tavrını sahillere taşıyor.

BAYRAMIN EN LEZZETLİSİ

Osmanlı Tulumbacısı - Ostu Gıda geçmişten günümüze tatlı bir bağ kuran tulumbayı geleneksel reçetesine sadık kalarak ve günümüz damak tadına hitap ederek üretiyor. Sade tulumbanın yanı sıra, alışılmışın dışında bir tat arayanlar içinse çikolatalı, kahveli, frambuazlı, fıstıklı, karamelli ve tarçınlı tulumba seçenekleriyle adeta damağınız bayram ediyor. Bu bayram seçiminiz hangi çeşidinden olursa olsun kahvenizin yanında tadına doyum olunmayacak bir tulumba sizi bekliyor.

EVDE BAYRAM HAVASI

Paşabahçe Mağazaları, bayram alışverişinizde tüm sevdiklerinize alabileceğiniz ve bayram ruhunu yaşatacak kolonyalardan kahve fincanı setlerine, tepsilerden şekerliklere kadar birbirinden özel hediye alternatifleriyle yine ilk durağınız olacak. Cam şekerlik ürünleri, bayramın en lezzetli hediyelerinden biri olan ve özel olarak üretilen çikolatalar "Camda Çikolata" serisi ile Paşabahçe Mağazaları'nda tatlı severlerle buluşuyor.

USTA ELLERDEN KATKISIZ İÇECEKLER

Eski Tadında, hiçbir katkı maddesi içermeyen ve tamamen evlerimizdeki tariflerle hazırlanan soğuk içecekleri kullanıcılarıyla buluşturuyor. Ustaların ellerinden çıkma hem lezzetli hem de şifalı geleneksel şerbetler, organik limonlarla yapılan limonatalar, taze organik meyvelerden üretilen ev yapımı kompostolar ile cam şişede fermente edilen sentetiksiz kombucha çayı bunlardan bazıları. Soğuk içecekler eskiden bu yana olduğu gibi katkısız şekilde hazırlandığında sadece sağlıklı olmuyor, oldukça üstün bir lezzet de sunuyor. Eski Tadında, bu tariflerin içerisine yakın zamanda soğuk yeşil çay ve soğuk kahveyi de eklemiş bulunuyor.