Vitrinde bu hafta - 10 Şubat 2024

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

KIRMIZI ÇEKİCİLİĞİ

DeFacto, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisini mutlu etmek ya da hoş bir stil oluşturmak isteyen herkesi kırmızının tonlarını keşfetmeye çağırıyor. Tarzını yansıtırken şıklığından ödün vermeyen kadınlar için saten kumaşlar öne çıkarken, stiline önem veren erkekler için de kazaklar, sweatshirtler ve gömlekler dikkat çekiyor.

İLKBAHAR TAZELİĞİNE TATLI BİR UYANIŞ

İpekyol'un 2024 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda, malzeme çeşitliliği ve formlar yenilikçi bir bakış açısıyla öne çıkıyor. Askılı elbiseler, yağ rengi trikolar, ribanalı beli triko pantolon ve oversize blazerlar feminen görünümü destekliyor. Transparan etkili ve nakış işlemeli görünümüyle oversize trençkot ise sezonun joker parçası olarak sahnedeki yerini alıyor.

LEZZETLERLE TAÇLANDIRIN

Thermomix TM6, içerisindeki 80 binden fazla tarifle, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutulmaz hale getirecek. TM6, geniş dokunmatik ekranı ve rehberli pişirme fonksiyonu gibi yenilikçi teknolojisiyle yemek hazırlarken kolaylık sağlıyor; başında beklemeye gerek kalmadan zaman kazandırıyor.

AYAKLARINIZ YERDEN KESİLECEK

Skechers; D'lites, Stamina ve Escape Plan gibi konforu ön planda tutan koleksiyonlarıyla yılın en romantik gününde sevdiklerinin ayaklarını yerden kesmek isteyenleri bekliyor. 14 Şubat'ta sevgilisinin konforunu ön planda tutanlar ise ayak sağlığı uzmanları tarafından onaylı Skechers'ın imza teknolojisi Arch Fit ve özel yastıklama teknolojisiyle tasarlanan Max Cushioning ayakkabı modellerini tercih ediyor.

HUMMEL TÜRKİYE İLE PEANUTS'TAN İŞBİRLİĞİ

Hummel Türkiye, ünlü çizgi romancı Charles M. Schulz tarafından yaratılan Peanuts dünyasının Snoopy, Charlie Brown, Woodstock gibi ikonik karakterlerini bir araya getirdiği yepyeni koleksiyonla kullanıcılara eğlenceli bir seçki sunuyor. 70 yılı aşkın süredir her yaştan izleyiciye eğlenceli anlar yaşatan Peanuts ve hummel Türkiye koleksiyonu ile hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap eden birbirinden farklı yepyeni tasarımlarla dikkat çekiyor.

DERİMOD'DA İNDİRİM ÜSTÜNE İNDİRİM FIRSATI

Derimod; Sevgililer Günü'ne özel kampanyası ile gözlerden kalpler çıkartıyor. Hem deri ceket hem ayakkabı-çanta koleksiyonlarında geçerli olan kampanya ile ayakkabı ve çantalarda büyük kış indirimi üzerine ikinci üründe %50 indirim fırsatı bulunurken, deri ceketlerde ilk ürüne %20, ikinci ürüne %50 indirim imkanı sunuluyor.

SOFRANIZ AŞKLA TAÇLANSIN

Aşkı özenle yansıttığı Date ve Vibes koleksiyonlarıyla Porland, sevdiklerinize verdiğiniz değeri en güzel ifade edebileceğiniz alternatifleri sunuyor. Zevkli dekorasyonunuzu kırmızı runnerlar, proeta çiçeği ve tomurcuklarla tamamlayacağınız alternatifler sunuyor.