Vitrinde bu hafta - 10 Haziran 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 10 Haziran 2023 vitrini.

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

PLAJ ŞIKLIĞI

Nefes X DeFacto Koleksiyonu geometrik desenli kumaşlarla harmanlanan tasarımları ile plaj stilinizde eşsiz şıklığı yakalamanızı sağlıyor. Kısa ve uzun kaftanlar, çarpıcı bir stil vadeden gömlekler, rahatlık sunan viskoz pantolon ve pareoların yanı sıra mayo ve bikinilerle istediğiniz eşleştirmeleri yaparak plajda kendi tarzınızı konuşturmanıza olanak sağlıyor. Koleksiyonda; havlu, şapka, makyaj ve el çantaları da sizi bekliyor.

YAZA DAVET

Dagi, sevilen oyuncu Birce Akalay'ın reklam yüzü olduğu yaz koleksiyonunu sundu. Koleksiyonda Akalay'ın seçtiği şık mayo ve bikini modelleri yer alıyor. Koleksiyon, mavi, yeşil, beyaz ve mercan gibi doğanın ilham veren renkleriyle özgür ada hayatına atıfta bulunuyor.

BABANIZIN TARZINA GÖRE

İkonik Beymen Club kazının en yalın halini taşıyan polo tshirtler ve gömlekler bu Babalar Günü'nde de en iyi hediye seçenekleri arasında. Kumaş, renk, desen ve kalıplarıyla comfort fit ketenden armürlü non-iron modellere uzanan alternatifleriyle babanızın tarzını tamamlayabilirsiniz.

İNDİRİM ZAMANI

Kadınların çok sevdiği Victoria's Secret, yaz mevsimini indirimlerle karşılıyor. Sütyen, külotlar, çanta ve aksesuar ürünlerine %50'ye varan indirimli fiyatların yanı sıra; uyku ve spor giyiminde net %40 indirim sizleri bekliyor. PINK kategorisinde ise net %40 indirimiyle, rahatlığı ve konforu hem günlük yaşamınızda hem de uykunuzda hissedeceksiniz.

EVDE BAKIM

Arzum Speed Force Pro Erkek Bakım Seti, tam babanıza göre bir hediye. Set, saç ve sakal kesimine uygun olarak geliştirilmiş 0,5mm ile 12 mm arası farklı boyuttaki tarakları ile birden fazla kesim seçeneği sunuyor. Set, değiştirilebilen tarakları sayesinde birbirinden farklı stillerin yaratılmasına imkan tanıyor. Ense, favori, bıyık gibi zorlu alanların çizgilerinin belirginleştirilmesini kolaylaştıran setin burun ve kulak kılı düzeltici başlığı ile kişisel bakım bir üst seviyeye taşınabiliyor.

HEM ŞIK, HEM SPOR

Lufian, varlıklarıyla güç veren babaları mutlu etmek isteyenleri Babalar Günü'nde farklı hediye seçenekleri ile buluşturuyor. Hem şık hem rahat olmayı sevenler için %100 pamuktan üretilen ve doğal kumaş ferahlığını yaşatan Carla ve Laon polo yaka tişörtler babalar için mükemmel bir hediye alternatifi oluyor.

ARI GÜCÜYLE SELÜLİTE VEDA

Kadınların en çok bacak, basen, kalça ve karın bölgesinde bulunan selülit, doğanın mucizesi arılar sayesinde tarih oluyor. BEE'O APIBEAUTY Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel, içeriğindeki arı zehrinin ana bileşeni mellitin, kafein, patentli saf Anadolu propolisi, hyaluronik ve aloe vera sayesinde kan akışını hızlandırarak selülit görünümünü azaltıyor. Düzenli kullanımda ise sarkık ve çatlak görünümünde de gözle görülür bir etki sağlıyor.

SEZON TRENDLERİ MARKS & SPENCER'DA

MARKS & SPENCER Erkek Giyim Koleksiyonu, Babalar Günü'nde zengin hediye seçenekleri sunuyor. Sezonun trend parçası chino şortlar, özel keten koleksiyonu, pamuk dokusuyla gün boyu ferahlık hissi sunan rengârenk tişörtler, yazlık Autograph gömleklerle babanıza mutluluğu hediye edebilirsiniz. Sezonun modern görünümlerini tamamlayacak birbirinden şık aksesuarlar ile kişisel bakım ürünleri de Marks & Spencer'da!

SINIRSIZ HEDİYE SEÇENEĞİ

Altınyıldız, Babalar Günü için kahve, bej ve haki tonlarının yer aldığı tiril tiril gömlek, pantolon, tişört ve şortlardan oluşan hediye seçenekleri sunuyor. Kolay kırışmaması, ütü gerektirmemesi, çok yer kaplamaması ve çantadan çıkarıldığı gibi giyilebilmesi gibi öne çıkan özellikleriyle Travel serisine ait gofre kumaşlı ürünler, en uygun seçenekler arasında.