Vitrinde bu hafta - 10 Eylül 2022

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 10 Eylül 2022 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

ENGELSİZ KOLEKSİYON

LC Waikiki, şirket bünyesindeki engelli çalışanların fikirleriyle özel bir koleksiyon tasarladı. Limitless koleksiyonunda; dıştan düğme görünümünde, içerisinde cırt bant bulunan gömlekler, düğmesiz, fermuarsız ve protez kullananlar için paçası açılabilir denimler, tekerlekli sandalye kullananlar için diz bölgesinde tutma aparatı bulunan pantolonlar gibi 40 çeşit ürün yer alıyor.

RETRO HAVASI!

Yargıcı'nın sonbahar-kış koleksiyonu sezona beyaz, krem, pembe ve açık mavi tonlarında giriş yaparken hardal, lacivert, borda ve kahverengi tonlarıyla devam ediyor. 80'li yılların kazayağı, ekose, pötikare, çizgili ve kapitone desenleri mont, kaban ve ceketler de retro bir hava hissiyatı veriyor.

SONBAHAR STİLİNE MODERN DOKUNUŞ

Birbirinden şık, sportif, casual ve stiletto model seçenekleriyle yeni sezona merhaba diyen İLVİ, çantalarla birlikte eğlenceli, şık ve göz alıcı kombinlerle kusursuz bir görünüm sunuyor.

ŞAMPİYONA HEYECANINI DOYA DOYA YAŞAYIN

A Milli Kadın Voleybol Takımı Resmi Sponsoru McDonald's Türkiye, Dünya Şampiyonası şerefine 1 menü alana 1 menü bedava...

OKUL ALIŞVERİŞİNİN ADRESİ

Ünlü markaları ve 0-6 yaş çocukların farklı ihtiyaçlarına yönelik ürünlerini tek bir çatı altında sunan Minycenter, "Okula Dönüş" alışverişinin de adresi oluyor! Kıyafet ve aksesuarların yanı sıra eğitici kitaplar, kırtasiye ürünleri gibi farklı ihtiyaçlar bir arada sunuyor.

DOĞAYLA BÜTÜNLEŞİN

Dagi, doğadan ilham alan yeni spor koleksiyonu ile kullanıcılarını doğayla bir bütün olmaya davet ediyor. Kadın koleksiyonunda yeşil ve bordo gibi sıcak toprak tonları ile renkli büyük desenler öne çıkarken, erkek koleksiyonunda ise ağırlıklı olarak okyanustan ilham alan mavinin tonları yer alıyor.

CİLDİNİZİN HAK ETTİĞİ TERAPİ

Yaz boyunca güneş ışınlarına maruz kalan cildimiz, sonbaharın yaklaşmasıyla çok daha özenli bir bakıma ihtiyaç duyuyor. Cildin pH değeri ile uyumlu olan Dermalex Sensitive Balance serisi, sizin kadar hassas olan cildinizin de hak ettiği terapiyi sunuyor. Dermalex, normalden karmaya cilt tiplerine uygun ürünleriyle de cilt bakım rutininizdeki en büyük yardımcınız oluyor.

ARADIĞINIZ FLO'DA

U.S Polo Assn. koleksiyonundaki siyah, beyaz pembe ve lacivert renklerin ağırlıkta olduğu, sneaker modelleri, birçok alanda kombinlerin sevilen parçası oluyor. Koleksiyona daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz.

MODERN VE SPOR TASARIM

Beymen Club koleksiyonu, şehirli kadının gündelik stilinden ilham alıyor. Zebra desenin sweatshirtler ve denim takımlardaki casual anlatımı, modern kadına sevdiği deseni farklı okazyonlarda giyme şansı tanıyor. Leopar desen jersey kapüşon detaylı trençkot, puf yelek gibi koleksiyonun modern ve spor tasarımlarında karşımıza çıkıyor.

HER CİLT TİPİNE ÖZEL SERUM

Simple, farklı cilt tipi ihtiyaçlarına cevap veren 3 yeni serumunu tüketici ile buluşturdu. Simple %10 Vitamin C, E, F Aydınlatıcı Booster Serum, Simple %10 Vitamin B3 Niacinamide Booster Serum ve Simple %3 Hyalüronik Asit + B5 Nemlendirici Booster Serum ile marka, hem serum pazarındaki yerini güçlendiriyor hem de yepyeni bir seri ile tüketici taleplerine yanıt vermeye devam ediyor.