Vitrinde bu hafta - 1 Temmuz 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 1 Temmuz 2023 vitrini.

YELİZCOŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

RENKLERİN DANSI ZÜHRE'DE

Bu baharda da Zühre renkleri yaptığınız kombinlerle katıldığınız her davette ya da bir ofis gününde kendinizi iyi hissedeceksiniz ve içiniz iyimserlikle dolacak. Canlı renklerin beraberinde pastel tonlardan göz kamaştırıcı metalik tonlara uzanan bir yelpazeyle bu sezon da her sezon olduğu gibi Zühre.com.tr'yi ziyaret ettiğinizde bir moda ziyafeti yaşayacaksınız.

TREND KOLEKSİYON

COLIN'S, zarif ve feminen tarzıyla sezonun elbise koleksiyonunu modaseverlerle buluşturuyor. En moda renk ve desenlerin yanı sıra siyah, beyaz, gri gibi zamansız renkleri ve keten kumaşlı modelleri de barındırıyor. COLIN'S'in elbise ve tulumları yaz günlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

YAZA AYAK UYDURUN

FLO, sandalet ve terlik koleksiyonuyla yaz aylarında dikkatleri adımlara çekiyor. Lila, mavi, kahverengi, pembe, gri ve yeşil renkleriyle öne çıkan modeller toka ve topuk detaylarıyla da göz dolduruyor. Çanta koleksiyonunda siyah, bej, lila, kahverengi ve mavi tonları öne çıkıyor.

YAZA RENK KATACAK RENKLER

Nine West'in topuklu sandalet ve terlik koleksiyonu, yaz enerjisini adımlara taşıyor. Topuklu sandaletler ve terlikler; metalik pembe, sarı, lila, pudra ve bej renkleriyle öne çıkıyor. Modeller, zımba ve toka detaylarıyla süslenerek tüm dikkatleri adımlarınıza çekecek.

TEK ÜRÜN İKİ KAPAK

Türkiye'nin en çok AirFryer modeline sahip Wiami Home Technology, yeni ürünü Pressure & AirFryer'ı kullanıcılarıyla buluşturdu. Düdüklü tencerenin basınçlı pişirmesi ve AirFryer teknolojisini bir araya getiren Wiami'nin yeni ürünü, geleneksel fırınlardan yüzde 70 daha hızlı ve yüzde 90 daha az yağ kullanarak yemek hazırlamayı pratik hale getiriyor. Düdüklü tencere kapağı ve AirFryer kapağı olmak üzere iki seçenek sunuyor.

CİLDE NEFES ALDIRAN KUMAŞ

Modanisa, tüm indirimlere ek yüzde 10 indirim tanımladı. Hafifliği ve nefes aldıran içeriği sayesinde, iyi hissettiren şıklık sağlıyor. Doğal hammaddelerin zenginleştirilerek kullanılabilir hale getirildiği kumaşlar ise nefes alabilen kumaşlar olarak tanımlanıyor. Bu bayram tatili için valizlerde mutlaka yer alması gereken bu parçalar, cilde nefes aldırıyor.

DUDAKLARDA YAZ BAKIMI

Watsons'ın sevilen markası Revolution'ın dudak ürünleriyle nemli, canlı ve pürüzsüz dudaklara ulaşmak çok kolay. Revolution Shimmer Bomb Dudak Parlatıcısı makyajlarınızın gözdesi olacak. E vitamini ile zenginleştirilen Revolution Shimmer Bomb Dudak Parlatıcısı, dudaklarınızın beslenmesine ve nemlendirilmesine yardımcı olur.

%100 PAMUK VE KETEN ŞIKLIĞI

Özgün desenleri ile zamana meydan okuyan Elissa Studio %100 pamuk ve keten materyallerden üretilirken, tasarım sürecinden başlayan sürdürülebilir çözümleri ile çevreyi korumak için sosyal ve ekolojik sürdürülebilirlik standartlarına uyum sağlıyor. Bordo, lacivert ve yeşil tonlarının hâkim olduğu koleksiyonda, özgün geometrik ve etnik desenler ön plana çıkıyor. Zamansız kalıplarla birleşen desenleri ile Elissa Studio; bluz, elbise, etek, gömlek ve pantolon gibi birçok kategoride ürün sunarak tüm yazınızda size eşlik edecek.

KLASİĞE RETRO DOKUNUŞ

Reebok'ın Classic Leather Koleksiyonu retro detaylarıyla dikkat çekiyor. Vintage bir görünüm oluşturan beyaz ile taba renginin birlikte kullanımı, günün her anında tarz adımlar atmanızı sağlıyor. Deri malzeme dayanıklılık sunarken, orta tabanındaki EVA yastıklama yaparak adımlara konfor katıyor. Dış tabanındaki kauçuk ise farklı zeminlerde güçlü tutuş sağlıyor.