Vitrinde bu hafta - 1 Nisan 2023

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 1 Nisan 2023 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

RAMAZAN KOLEKSİYONU

Modanisa, her sene merakla beklenen Ramazan koleksiyonunu satışa çıkardı. Ramazan'da şık görünümün anahtarı Modanisa Koleksiyonu'nda yer alan abaya, kimono ve feraceler olacak. Siyahın asaletinin sunulduğu ürünlerin yanı sıra bu sezon birbirinden şık desenler farklı tarzlar denemekten çekinmeyenleri bekliyor. Sezona damga vuracak bir diğer alternatif de saten kumaşların şıklığı olacak.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KOLEKSİYON

DeFacto, zararlı kimyasallar ya da ponza taşlarını kullanarak yapmak yerine daha sürdürebilir olan Wiser Wash yöntemiyle ürettiği jean ve tişörtten oluşan seçenekleri moda severler ile buluşturdu. Bu sayede su tüketiminde %80 tasarruf sağlanırken, iklim değişikliğine sebep olan etkilerde %59 oranında azaltıyor.

GÜÇLÜ TARZLAR

Beymen Club ilkbahar yaz sezonunda keşfetmenin heyecanını hissedenlerin ülkesi "Summerland"e davet ediyor. Etnik ve geometrik desenlerin siyah, ekru ve toprak tonlarla bütünleştiği tasarımlar kadınların kendine güvenen ve güçlü tarzını öne çıkarıyor.

SNEAKER MEVSİMİ

Rahatlığı arayanların vazgeçilmezi sneaker koleksiyonu, geniş ürün yelpazesiyle FLO'da yer alıyor. Soft renklerin ve doğal pigmentlerin ön plana çıktığı kadın sneaker koleksiyonunda, kalın tabanlar, renkli şerit ve metalik efektli detaylar dikkat çekiyor. Erkekler için ise; hem sportif hem casual tarzı yansıtan sneakerlar, siyah, beyaz, kahverengi, gri ve lacivert tonlarla kendini gösteriyor.

90'LAR MODASI

Colin's, 90'lar Koleksiyonu ile 90'ların renkli dünyasını denim ürünleriyle günümüze taşıyor. Sürdürülebilir moda anlayışıyla üretilen tasarımlar, çevreci özelliğiyle de moda severlerin beğenisini topluyor. İspanyol ve boru paça jeanler ile nostalji yolculuğuna çıkan moda severler, tarzlarını tüm kombinlerin vazgeçilmezi jean ceketler ve gömlekler ile tamamlıyor.

BAKIM ZAMANI

Watsons'a özel markaların birbirinden etkili maskeleriyle güzellik rutininizi zenginleştirin. Hayalini kurduğunuz pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt için Scinic 24K Altın Hidrojel Kağıt Maske ile tanışın. Cildinizin derinlemesine temizlenmesine, aydınlanmasına ve daha eşit bir cilt tonu elde etmenize yardımcı olan maske, içeriğindeki altın tozu ile lüks ve ayrıcalıklı bir bakım deneyimi sunuyor.

SEPHORA'DAN BAHARA MERHABA

Sephora, 31 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında tüm Sephora Collection markalı cilt bakımı, parfüm ve makyaj kategorilerinde geçerli olacak avantajlı kampanyalar sunuyor. Sephora Collection ürünlerinde 2. Ürüne %50 indirim sağlayarak, kampanya ile bahara yenilenerek, ışıl ışıl merhaba dememiz için eşsiz bir bakım deneyimi sunuyor.

ZAMANSIZ PARÇA: KEMİK GÖZLÜKLER

Güzel havaların olmazsa olmazı güneş gözlükleri Papary Sunglasses'ın kemik koleksiyonu ile şık bir görünüm elde etmek isteyenlerin kurtarıcısı oluyor. Etkileyici kombinlerin risksiz parçası olan Papary Sunglasses'ın kemik koleksiyonu, daha asil bir görünümü mümkün kılıyor.

EVLERE BAHAR DOKUNUŞU

Schafer Home, yatak odalarına modern bir dokunuş getirmesi için hazırladığı Nora çeyiz setini ve Petra çift kişilik pike takımını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Bej, gri, haki, hardal renk seçenekleri ve zarif deseniyle yatak odasında sadeliği seven tüketicilere hitap eden pike, yatak örtüsü olarak da kullanılabiliyor.