Vitrinde bu hafta - 1 Ekim 2022

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar... Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın! İşte 1 Ekim 2022 vitrini...

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

LEOPAR ZARAFETİ

DeFacto, bu sezon leoparın gücünü ve zarafetini tasarımlarına yansıtıyor. Yırtmaç detaylı midi boy elbise topuklu ayakkabı ile kombinlenerek zarif bir ikili olurken, leopar desenli tulum ise sportif bir şıklığa göz kırpıyor. Leopar desenli saten gömlek, blazer ceket ve denim pantolon gündüzden geceye geçmek için kilit bir üçlü olarak karşımıza çıkıyor. Leopar desenine eşlik eden renk tonları ise, yeşil, lacivert ve siyah olarak dikkat çekiyor.

RENKLİ MASALAR

İbrahim Güler Design Studio'da sofra sunumunuzda fark yaratan Pip Studio en geniş koleksiyonu ile sizleri bekliyor. İlham kaynağını Amsterdam'ın çiçek bahçelerinden, Hollanda'nın renkli dünyasından alan ve kraliyet ailesininin ihtişamlı sofralarını yansıtan Pip Studio'nun porselen yemek takımları, kuşlu porselen tabakları, renkli tabak seçenekleri sofra sunumunda fark yaratmanıza yardımcı oluyor.

MAYZE YENİLENDİ

Geçtiğimiz sene dünyaca ünlü pop yıldızı Dua Lipa ve Puma iş birliğiyle hazırlanan Mayze koleksiyonu yeniden tasarlandı. Geniş tabanlar, dinamik renk blokları ve kauçuk parçalar ekleyerek bambaşka bir boyuta taşındı. Yeni bir platform tabana sahip Puma Mayze Stack koleksiyonu şimdi Sneaks Up'ta satışta.

SAĞLIKLI YEMEKLERİNİZ HEP YANINIZDA

Arzum'un ürettiği Türkiye'nin ilk elektrikli sefer tası Foodie ile sağlıklı yemeklerinizi pişirebilir ya da Megna taşıma çantasıyla gittiğiniz her yere götürerek yemeklerinizi 15 dakikada ısıtarak yiyebilirsiniz. İhtiyaca göre çift ya da tek katlı kullanılabilen, ergonomik ve şık tasarımıyla her ortama kolayca uyum sağlayabilen Foodie ile üç çeşit yemeği yanınızda taşıyabilirsiniz.

İDDİALI ŞIKLIK

Raymond Weil, fark yaratmayı seven erkeklere hitap eden iddialı bir tasarım sunuyor. Siyahın asaletini yansıtan saatin, iskelet tarzında tasarlanan kadranı tüm mekanizmayı gözler önüne seriyor.

SEVİMLİ DOSTLARA ÖZEL

Ariş Pırlanta "4 Ekim Dünya Hayvanlar Koruma Günü"ne özel doğanın bizlere verdiği en güzel hediye olan sevimli dostlarımızdan oluşan koleksiyon hazırladı. Kediden köpeğe, balıktan baykuşa, tavşandan atlara kadar birçok çeşitli hayvan figürlerinin yer aldığı Ariş Sevimli Dostlar Koleksiyonu, mücevhere dönüşen hayvan formlarıyla ışıldıyor.

BU ŞAMPUANLA SAÇLAR DAHA SAĞLIKLI

İçeriğindeki hidrolize keratin ve D-pantenol sayesinde hasar görmüş saçın onarılmasına destek olur. Saf argan yağıyla formüle edilen Watsons Love Is In The H'air Yoğun Onarıcı Şampuan saçı nemlendirmeye ve doğal bir parlaklık kazandırmaya yardımcı olur. Ayrıca paraben de içermiyor.

SU GEÇİRMEZ TASARIM

Timberland, yeni kampanyası Built For the Bold ile maceraseverleri cesurca hareket etmeye çağrıyor. Benton 3'ü Bir Arada Su Geçirmez Erkek Ceketi, DryVent nefes alabilen teknolojisi sayesinde gün boyu konfor sağlıyor. İçerisindeki geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılmış polar astar hava şartları ne olursa olsun ısıyı koruyor ve tamamen su geçirmiyor.

PRITT, SU ALTI DÜNYASIYLA BULUŞUYOR

Pritt stickin yeni plastik içermeyen blister ambalajları, minimum %85 geri dönüştürülmüş kağıttan üretiliyor. Pritt stick yapıştırıcılar, yüksek performansını koruyarak %97 doğal içerikten ve ruj formundaki ambalajı ise %65'e kadar geri dönüştürülmüş plastikten oluşuyor.