Vitrinde bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Stil sahibi kadınların buluşma noktası

Işıltısıyla göz alan tasarımlar tüm feminenliği ve ince dokunuşlarıyla Ipekyol Gece Elbisesi Koleksiyonu’nda buluşuyor. Püskül ve payet gibi zengin detaylarla öne çıkan mini elbise ve ceketler yeni yıla geri sayarken en şık kış partilerinin kapısını aralıyor. Payet, püskül ve boncuk işlemeleriyle öne çıkan Ipekyol Gece Elbisesi Koleksiyonu, stil sahibi Ipekyol kadınının zarif tavrına bir doz hareket katıyor. 

Partilerde parlayın 

Forever New; payetli elbiselerden, dantel detaylı modellere, şifon bluzlardan volan ve tül detaylı elbiselere kadar her vücut tipine uygun tasarımlarla yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapıyor.

Sportif ve şık stilinizi saatinizle tamamlayın

Tommy Hilfiger, Kış 2019 sezonunda lacivert kadranını, çelik altın kasa ve kahverengi deri kayışla kombinleyerek sunduğu yeni saat modeliyle hem sportif hem de şık görünmek isteyenlere özgün bir tasarım sunuyor. Modeller, Saat&Saat mağazalarında.

Konsantre yumuşatıcıda moda esintisi 

ABC Deterjan çok beğenilen konsantre yumuşatıcı serisinde raflara bambaşka bir renk getirecek bir yenilik gerçekleştirdi. Ürünlerdeki kokular Fransız parfümörler tarafından ABC’ye özel olarak hazırlandı ve iki  farklı parfüm seçeneği ile raflardaki yerini aldı.

Tak çantanı, çık sokağa

Kış aylarının vazgeçilmez rengi siyah, Deichmann’ın çanta koleksiyonunda birbirinden farklı modellerde karşımıza çıkarken, bordo, füme, haki, lacivert ve bej tonları da tasarımlara sıcaklık katıyor. Metal zımbalar, payet detaylı zarif clutch’lar sizi bekliyor.

Cildiniz hiç bu kadar bakımlı olmamıştı

Kuru ciltlere özel seri Shea Butter Intensive’in Hand Balm’ı yüzde 25 Shea Yağı içeriği ve zorlu mevsim koşullarına dayanıklı olması ile “Elleriniz için artık korkmanıza gerek yok” mesajı veriyor.