Vitrin

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

İhtiyaç duyulan nemi sağlıyor

Biyolojiden güç alan lider dermatoloji markası Bioderma, kuru ciltler için geliştirdiği Atoderm Serisi ile cildinizin nem dengesini düzenleyerek, cildinizi onarıyor ve kışa hazırlıyor. Atoderm Serisi’nde yer alan Atoderm Shower Gel ve Atoderm Cream kuru

ciltleri yatıştırıp konforunu yeniden kazandırırken, cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor.

Rahatla ve hayal et

Nefes al, rahatla ve hayal et. The Body Shop seni huzur dolu bir seyahate çıkarıyor. Spa of The World vücut bakım serisi, dünyanın dört farklı köşesinden ve antik çağlardaki güzellik ritüellerinden esinleniyor.

Kirpikler daha dolgun

Bir tek uygulamada kirpikleri daha dolgun, daha siyah ve daha uzun bir görünüme kavuşturan L’Oréal Paris Volume Million Lashes Feline maskara, en kısa kirpikleri bile kavrayan özel fırçası ve yoğun siyahlık veren formülüyle dikkat çekiyor.

Şık ve sofistike parçalar

Avustralyalı giyim markası Forever New, sonbahar - kış sezonu için gardıroplarını yenileyen kadınlara birbirinden özel koleksiyonlar hazırladı. Şık ve sofistike parçalarla güçlü bir duruş ortaya koyan Forever New kadınları, sezonun stil kodlarını

yeniden yazıyor.

Gösterişli taşlar

Zamansız çizgiler, görkemli kumaşlar, tüller, gupür danteller ve gösterişli taşların sentezlenmesiyle kişiye özel olarak hazırlanan AKAY 2017 gelinlik koleksiyonu, genç kızların hayallerini gerçeğe dönüştürecekAğzınız tatlanacak

Anadolu’nun her köşesinden getirilen doğal malzemelerle hazırlanan aşuresiyle Bolulu Hasan Usta, herkesin ağzını tatlandırmaya devam ediyor. Aşure ayı olarak da bilinen Ekim ayında bolluk ve bereketin simgesi aşurenin en lezzetli adresi Bolulu Hasan Usta oluyor.

Özel koleksiyonlar bir arada

Dünyaca ünlü tasarımcıların en özel koleksiyonlarını Vakko çatısı altında bir araya getiren Vakko Couture, kış sezonunu parlak, metalik renk ve işlemeler, keskin hatlı omuz ve derin V yaka detayları içeren göz alıcı tasarımlarla karşılıyor.

Asi ruh ön planda

Farklı ve özgün ayakkabı tasarımlarıyla yeni sezonu karşılayan Deichmann, ünlü şarkıcı Simge ile çok özel bir koleksiyona imza atıyor. Baştan çıkarıcı feminenliği sokak tarzıyla özdeşleştiren tasarımlar, markanın asi ruhunu ön plana çıkarıyor. Her sezonun vazgeçilmez klasiği olan Oxfordlar ise koleksiyonda dikkatleri üzerine çekiyor.

Benzersiz deneyim

Amway’in yeni parfümü Artistry Flora Chic, piyasaya çıktı. 100’den fazla koku içinden seçerek oluşturulan yeni Artistry Flora Chic, kalıcılığıyla benzersiz bir deneyim sunacak.

Mükemmel görünmezlik

Yulaf Sütü İçeren Klorane Renkli Kuru Şampuan, içeriğindeki koruyucu yulaf ekstresi ve yüksek yağ emme özelliklerine sahip mikronize edilmiş tozlar sayesinde saça iki yıkama arasında tazelik ve hafiflik katar. Yağlanmayı engeller ve saça sinen kötü kokuları da kullanıldığı anda giderir. Paraben içermez.

Rahat kombinler

Soğuk kış günlerine geçmeye hazırlandığımız Ekim ayında, COLIN’S 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ndaki parçalar farklı alternatifleriyle kadın ve erkekler için geçiş mevsiminde kıyafet seçme sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Tüm Jean modelleriyle rahatlıkla kombinlenebilen yumuşacık sweatshirtlerin yanı sıra gömlek, kazak, yelek ve mont seçenekleri,kışa enerjik bir geçiş yapmak isteyenleri COLIN’S mağazalarında bekliyor.

Sonbaharın vazgeçilmezi

Kadınların sonbaharda vazgeçilmezi olan Oxford ayakkabılar, Ayakkabı Dünyası’nda yeni bir anlam kazanıyor. Kadınların kombinlerinin dikkat çekici ayrıntısı olan ayakkabı seçeneklerini geniş ürün yelpazesiyle sunan Ayakkabı Dünyası,birbirinden dikkat çekici Oxford modellerini kadınların beğenisine sunuyor.

Cildiniz anında gençleşsin

Nubia Mağazaları bünyesinde yer alan dünyaca ünlü profesyonel kozmetik ve güzellik markalarının yeni sezon ürünlerini mutlaka deneyin. Alman markası BABOR’un Ampoule ConcentratesFP serisi içeriğinde bulunan yüksek dozlu maddelerle ciltte daha hızlı ve etkin sonuçlar sağlıyor.

Kuru ciltlerin hazinesi

Doğanın mucizevi hediyesi bal, NUXE Laboratuvarı tarafından yeniden yorumlandı ve ortaya markanın efsanevi Rêve de Miel® serisi çıktı. Zengin ürün seçenekleriyle Rêve de Miel® 20 yılı aşkın süredir kuru ciltler için bir güzellik hazinesi olmayı sürdürüyor.

Yepyeni bir seri

Discipline serisine yeni bir yorum kazandırılarak dalgalı ve kıvırcık saçlar için ilk uyumlu-hareket-bakımı geliştirildi. Mükemmel ve kontrol altına alınmış dalgalar yaratan yepyeni bir seri: Discipline Curl Idéal…

Özgün tasarımlar

Günün modasına uygun özgün tasarımlar, yarı değerli taşlardan takılar ve abiye çantalara kadar geniş bir yelpazede sunan Muge New York, tasarımcı Müge Çizgenakat’ın modern çizgileriyle buluşarak yalın ve zarif tasarımları moda severlere sunuyor.