VIctorIa's Secret Melekleri yine büyüledi

RUKEN DEMİRER
demirerruken@gmail.com

İlk kez New York’ta bulunan Plaza Otel'de 1995 senesinde gerçekleştirilen Victoria's Secret moda gösterisi, bu yıl Türkiye saatiyle 12 Kasım sabahı 20. kez ihtişamlı bir defileyle New York’ta tanıtıldı. 

2000 yılında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirdikleri defileyle tarihinde ilk kez Amerika dışına çıkan gösteri, bu geleneğini, geçen sene modanın başkenti Londra'da bozarak, görkemli bir defileyle uzun süre manşetlerden düşmemişti. 

RIHANNA’SIZ DEFİLE

Dünyanın önde gelen modellerini bir araya getiren defilede yer almak o kadar da kolay değil. Podyumların aranılan mankenleri, şova, aylar önceden sıkı bir diyet ve ağır derecede spor yaparak hazırlanıyorlar. Geçtiğimiz hafta Rihanna'nın, şovda yer almayacağını açıklaması, en çok konuşulan haberler arasında yerini almıştı. Marka, Adriana Lima, Alessandra Ambrossio, Candice Swanepoel, Taylor Hill, Sara Sampaio'dan oluşan değişmeyen kadrosuna, geçtiğimiz günlerde Kendall Jenner ve Gigi Hadid' i de dâhil etti.   

EN PAHALI EN GÖSTERİŞLİ

l Dünyanın en pahalı ve gösterişli şovları arasında gösterilen defilenin maliyeti 50 milyon doları buldu. 

l Gecede sahne alan Selena Gomez ve Ellie Goulding izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. 

l Dünyanın en pahalı ve gösterişli iç çamaşırlarının görücüye çıktığı gecede, 18 karat altın kullanılarak 700 saatte tamamlanan ve maliyeti 2 milyon doları bulan Fireworks Fantasy sutyeni en gözde meleklerden biri olan Lily Aldridge taşıdı. 

l Dün gece kaydedilen şovun tamamını görmek için maalesef 8 Aralık’a kadar beklemeniz gerekecek çünkü tüm dünyaya aynı anda gösterilecek.

GECENİN DİKKAT ÇEKENLERİ

Podyumların tozunu attırdıktan sonra soluğu bir gece kulübünde alan melekler, üzerlerindeki cüretkâr ve dünyanın en ünlü tasarımcılarının imzasını taşıyan kıyafetlerle her zaman olduğu gibi iddialılardı.