Uzaydan yeryüzüne inen marka Moonstore

Uzay temalı tişörtleriyle sosyal medyada birçok ünlünün ilgisini çeken Moonstore, bugünlerde en çok tercih edilen markalardan biri oldu.

Dizi oyuncularından modellere kadar birçok ünlü, Moonstore marka tişörtleriyle Instagram ve Snapchat’te fotoğraflarını paylaşınca markaya olan ilgi epey arttı. Güncel tasarımlarıyla da her geçen gün satışı artan markanın ürünleri instagram üzerinden satılıyor. Yaklaşan Sevgililer Günü’ne özel indirim imkanı da bulunan markanın en önemli özelliklerinden biriyse günceli takip etmesi. Moonstore’un birbirinden neşeli tasarım tişört ve svetşörtleriyle her girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. En yeni model ve tasarımlardan haberdar olmak için Moonstore Facebook veya moonstorepr Instagram hesaplarını takip edebilirsiniz. Güneş sistemi, gezegenler, uzaylılar, ufolar, astronotlarla akla hayale gelmeyecek her şey Moonstore’da! Markanın yaratıcısı 25 yaşındaki genç girişimci Ozan Çokgez’in hayallerinden doğan marka, uzay boşluğunu kıyafetlerimize taşıyor. Mart 2016’da Dünya’ya inen Moonstore, uzay temalı baskılarıyla sizi bir uzay macerasına çağırıyor.

Nasıl alırım?

Öncelikle kredi kartıyla web sitesinden veya instagram hesabına girip ister uzun ister kısa kollu beğendiğiniz modeli seçiyorsunuz. Sipariş verdikten bir gün sonra ziliniz çalıyor ve kapıda ödeme imkânı yakalıyorsunuz. Sonra başlasın uzay macerası! www.moonstore.org