Uluslararası Açıkhava ve Müzik Festivali Wolfest için geri sayım

İlk uluslararası açık hava, kampçılık, doğa, spor ve müzik festivali Wolfest 2022 Türkiye'de gerçekleşmek için gün sayıyor...

Jack Wolfskin sponsorluğundaki Wolfest 2022, 19- 21 Ağustos'ta Kocaeli Kandıra Seyrek Plajı'nda, SPX ve Evre işbirliğiyle gerçekleşecek. Doğa ve spor tutkunu bir topluluk oluşturmayı hedefleyen festival, çeşitli deneyimler ve yeni kültürler yaratmak için sürdürülebilir kavramlara odaklanıyor. Festival çeşitli spor etkinlikleri, iyi yaşam deneyimleri, farkındalık çalışmaları, beslenme atölyeleri ve daha birçok etkinliği bünyesinde barındırıyor. Doğa sevgisi, çevre bilinci ve sürdürülebilirliği merkezine alan etkinlik, çocukların keyif alacakları içerikleri de ihmal etmiyor.

GÖKHAN TÜRKMEN'DEN JABBAR'A

Wolfest 2022 katılımcılarına ormanın, mavi bayraklı plajın, bisiklet rotalarının, yürüyüş parkurlarının ortasındaki kamp alanında çadır, karavan ve glamping konaklama alternatifleri sunuyor. Dolu dolu bir etkinlik takvimi olan Wolfest, müzisyenler Gökhan Türkmen, Alp Ersönmez & Jabbar, Nova Norda, SONIC BOOM ve Sufle'nin konserlerine ev sahipliği yapıyor. Katılımcılar, önde gelen DJ performansları ile kendilerini müziğin ritmine bırakmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin en güzel ve en doğal kamp alanlarından birinde, hijyeni ve güvenliği ön planda tutan bu uluslararası festivalin biletleri ise www.passo.com.tr ve Mobilet'te satışta.