Turizm ve modanın Çeşme buluşması

Dünyanın en tanınmış premium yaşam tarzı markalarından biri olan Tommy Hilfiger bu kez ülkemizin önemli turizm noktalarından Çeşme, Alaçatı'da açtığı pop-up mağaza konsepti ile küresel moda dünyasında dikkat çeken bir atak gerçekleştirdi.

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Çeşme'deki pop-up mağazasının görkemli açılışında bende birçok moda sektöründen davetli ile birlikte oradaydım. Alaçatı 12012. Sokak No: 17 adresindeki mağaza, Ege'deki popüler tatil beldesinin en seçkin alışveriş caddelerinden birinde yer alıyor. Marka mirası unsurları ve Alaçatı mimarisini bir araya getiren mağaza tasarımında ahşap malzemeler, natürel renkler ve denizci halatlarıyla deniz, yaz ve güneş estetiğine dair yapılan görsel dekor çalışmalarını çok beğendiğimi özellikle belirtmem gerekiyor. Turizm alanında son yılların en parlayan lokasyonlarından biri olan Alaçatı'da böylesi başarılı bir küresel markanın yer alması önemli bir adım, birçok markanın da yakında zamanda bu örnek sonrası bölgede yer alacağına eminim.

Konsept mağazada İlkbahar/Yaz 2023 Tommy Hilfiger ve Tommy Jeans koleksiyonlarından erkek giyim, kadın giyim, ayakkabı, mayo ve aksesuar seçkileri zengin seçeneklerle sunulmuştu. Çeşmenin esintili yaz akşamları için kolej montu, deniz ve okyanus mavisi tonlarda pololar, serin tutan keten ve pamuklu kumaşlarla tasarlanmış gömlek, pantolon ve şortlar, şıklık ve konfor arayışında olan moda severlerle Alaçatı'da buluşmayı bekliyor.

Pop-up mağazanın açılışını kutlamak için düzenlenen özel etkinliğe tanınmış birçok isim katıldı. Ünlü DJ Berk Büyükakın'ın müzik performansıyla davete katılan konuklar keyifli anlar yaşadılar. Tommy Hilfiger koleksiyonlarından stillerle kendi görünümlerini yaratan davetliler, özgün tarzlarıyla dikkat çekti. Beyler, ben bronz tenime çok yakıştığını düşündüğüm yeşil keten gömleğim ile aşk yaşadım diyebilirim, birçok renk seçeneği olan gündüzden geceye kullanabileceğiniz gömleklere bir göz atın derim. Bu arada tüm koleksiyonu inceledeğimde Tommy Hilfiger, sürdürülebilirlik ve kapsayıcılık taahhüdünü kararlılıkla sürdürdüğünü gördüm. Bir moda yazarı olarak bu tarz önemli konu başlıklarının markalar tarafından altının doldurulması benim için oldukça önemli... Pop-up mağaza, markanın bayilerinden Ekpa Grup sahibi Sezgin Koysuren ile iş birliği içinde hayata geçirildi. Bize tüm seyahatimiz boyunca mükemmel bir ev sahipliği yapan Tommy Hilfiger Türkiye ekibine ve özellikle Anita Koncabahar'a çok teşekkür ederim.