Teraziler için proje haftası

31 EKİM – 7 KASIM 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

SEMA KILIÇ

sema_mavii@hotmail.com

Koç Burcu 

(21 Mart-19 Nisan) 
Parasal beklentileriniz için güzel bir hafta. Çalışmalarınızın karşılığını almak mutlu edecek. Bu arada, sakin bir zaman ayırıp hedeflerinizi, işlerinizin öncelik sırasını yeniden gözden geçirmeniz iyi olacak. Bir konuda kriz doğabilir, çözmek için sezginize güvenin. Enerjiksiniz ancak Mars sizi çok çalıştırmakta, sağlığınızı zorlamayın fazla.  

Boğa Burcu 

(20 Nisan-20 Mayıs) 
Burcunuzda doğan Dolunayın bereketini bu hafta görmeye devam edebilirsiniz. Parasal ve diğer işlerinizi tamamlamak için kararlı olacaksınız. Motivasyonunuzu yükselten güzel fırsatlar gelecek kiminize 
işte, kiminize aşkta. Bir görüşme mutlu edecek. Aşkta hareketli, sürpriz gelişmeler olabilir. Sevgiliniz veya eşinizden hediye alabilirsiniz. 

İkizler Burcu 
(21Mayıs-21 Haziran) 
Bu ara ev, emlak gibi konular kafanızı meşgul edebilir. Bir yere yerleşmek, ev almak gibi bir konu gündeme gelebilir. İşte fedakârlık başarı getirecek. İş arayan veya iş değişikliği düşünenler için 2 Kasım'dan sonra güzel bir iş kapısı açılabilir. Parasal yatırımla ilgili bir adım atabilir, birikim yapmak isteyebilirsiniz. Bir ziyaretçiniz olabilir. 

Yengeç Burcu 
(22 Haziran-22 Temmuz) 
Güneş ve Merkür dost Akrep’ten sizi desteklemeye başladı. Bu ara kiminizi aşkta, kiminizi işte güldürmeye niyetli yıldızlar. Ailenizle bir problemi çözmek mutlu edecek sizi. Bir kutlama var. Kafanızda bir sürü plan var, bunları organize etmelisiniz. Biriyle kavuşma, özlem giderme var. İşte tanıtım, reklam, iletişim yoğun. Aşk için güzel zaman. 

Aslan Burcu 
(23 Temmuz- 22 Ağustos) 
Para, yatırım konuları ailede önemli bir gündemi oluşturuyor bu ara. Yatırım için gelen fırsatları değerlendirmek maddi gücünüzü yükseltebilir. Yeni bir işe girmek isteyenler için uygun zaman özellikle 2 Kasım'dan sonra. Başka bir plan için istifa edebilirsiniz. Sağlık sorunu olanlar için olumlu ve şifalı bir dönem. Maddi destek var. 

Başak Burcu 
(23 Ağustos-22 Eylül) 
Hedeflerinizle ilgili adımlarınızın maddi karşılığını almak istiyorsunuz. Destek  beklediğiniz insanlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Hayatınızı hareketlendiren ve parasal şartları iyileştiren güzel gelişmeler, işte başarı ve ilerleme kaydetmeniz mümkün. Yeni iş fırsatları olacak, değerlendirmek hedeflerinize ulaştırır. Biriyle sürpriz bir karşılaşma var. 

Terazi Burcu 
(23 Eylül-22 Ekim) 
Yaşadığınız ortamdan çıkıp yeni kişilerle görüşmek iyi gelir. Kafanızı meşgul eden şeyleri çözüme kavuşturmak için beklemeniz gerek. Yanlış iş, hedef veya kişilerle zamanınızı harcamayın. Aşkı bu ara kiminiz hayalinizde yani platonik kiminiz gizli, baş başa yaşayabilirsiniz. Bir başvuru, proje veya 
planınız kabul görebilir. 

Akrep Burcu 
(23 Ekim-21 Kasım) 
Güneş burcunuza geçmiş durumda, 2 Kasım'dan itibaren Merkür de burcunuza giriyor. Bir rahatlama, hedefleriniz hakkında somut kararlar alabilme imkânınız olacak. Ne ne kadar başarı getirir neyi ertelemeli, neye ağırlık vermeli kafanızda yerine oturacaktır. Sağlığınızı zorlayan şekilde 
çalışmayın. Sevdiğiniz biriyle karşılaşma mutlu edecek. 

Yay Burcu 
(22 Kasım-21 Aralık) 
Bu ara rüyalarınıza, hayallerinize dikkat edin, gerçekleşebilir. Yaptığınız her şey bu ara insanların dikkatini çekiyor. Çabalarınız, tavrınız, iyi-kötü her şeyinizle gözleniyorsunuz. İşte, otorite konumundaki kişilerle daha yakın temas kurabilirsiniz. Kiminiz iş vesilesiyle sözü geçen kişilerle tanışabilirsiniz. 
Birilerinin iltifatını alabilirsiniz. 

Oğlak Burcu 
(22 Aralık-19 Ocak) 
Seyahat, işle ilgili proje, yeni iş alanıyla ilgili atılımlar için şahane zamanlar. Niyet ettiğiniz bir şeyin gerçekleşmesi mümkün özellikle 2 Kasım'dan sonra. Ancak sizi amacınızdan uzaklaştıracak, başta cazip gözüken şeylere karşı uyanık olun. 
Hedefinizden şaşmayın. Biri sürpriz yapıp, sizi mutlu edebilir. Aşkta sürprizli zaman. 

Kova Burcu 
(20 Ocak-18 Şubat) 
Güneş ve Merkür size bu ara işte başarı vaat ediyor. İşte parlamak, önemli kişilerin desteğini almak, önemli işlerinizi başarıyla tamamlamak için güzel zaman. Banka, kredi, vergi, sigorta gibi konularda biraz dikkatli olmanız gerek. Miras, ortak para, kazanç konusu gündemde görünüyor. Sağlık, riskli şeylere karşı dikkat. 

Balık Burcu 
(19 Şubat-20 Mart)  
Kalbi boş olan Balıklar, aşk için enteresan bir zamana giriyorsunuz. Kalbinizi birine kaptırabilirsiniz. Eğitim kurumu, yurt dışı, yurt içi seyahat, iş görüşmesi, yakın ziyareti veya merasim gibi ortamda karşınıza biri çıkabilir. Yeni işe başlamak isteyenler için 2 Kasım'dan sonra uygun zaman. Düşmanlık, husumet konusunda dikkat.