Temalı ürünlerle tarzınızı renklendirin

umittemurcin@gmail.com

Yeni yıl konseptli kıyafetler, tarzını eğlenceli kılmak isteyenlerden tutun, sempatik hediye arayanlar için onlarca alternatif ile moda dünyasına oldukça hareket getirdi.

Renkli ve tema içeren kıyafetleri sevenler için yeni yıl oldukça bol alternatifin olduğu bir dönem. Yeni yıla sevgilisiyle veya ev partisinde arkadaşlarıyla girecekler için bu tarz ürünler çok ideal. Özellikle kazak, gömlek, çorap ve pijama takımları gibi ürünlerin üzerindeki geyik, Noel Baba, kurabiye adam, yılbaşı ağacı gibi onlarca versiyon ile hem sevimli hem de dikkat çekici olmak mümkün. Çocuklu ailelerin bu tarz ürünleri çok sevdiğini biliyoruz fakat son yıllarda ülkemizde zincirlerini kıran bekar ve evli erkeklerin, kadınlara daha sempatik görünmek ve konforundan ödün vermemek adına bu tarz kıyafetleri kullandıklarını görüyoruz. İtiraf etmeliyim ki bu kişilerden biri de benim…

KOMBİNLEME

Her ne kadar konforu seviyor olsanız da bu tarz gecelerde kombininizi doğru yapmakta fayda var. Sweatshirt veya kazakların en yakın dostu olan chino ve jean pantolonları bot veya spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Ben ayrıca bu tarz hareketli ve aksesuarlı kazakların altına düz tişörtler kullanmanızı tavsiye ederim. İlerleyen saatlerde kazağı çıkarmak istediğinizde bu size büyük konfor sağlayacaktır. Feminen dokunuşlar sevmeyen kadınlar için de bu ürün grupları büyük kurtarıcı durumda. Hem partneriyle ayı konseptte giyinip harika fotoğraflar vermek, hiç de fena olmaz diye düşünüyorum. Beyler eğer temalı hırka tercih ediyorsanız, içine beyaz bir gömlek giyip sonrası  papyon veya kravat takarak gecenin en sevimli ve şık ismi olabilirsiniz. Yok ben klasik şıklığımdan ödün vermem ama temalı da giyinirim derseniz, baskılı takım elbise alternatifleri de mevcut. Sadece bu tarz ürünleri için yurtdışından belirli internet siteleri üzerinden sipariş vermeniz gerekiyor. Aslında bu tam benlik bir seçim, klasik formlar ama fark yaratan bir dokunuş. Bu tarz bir takım ile hangi ortama girerseniz girin tüm gözler üzerinizde olacaktır.

SEMPATİK BİR HEDİYE

Hepimiz için yılbaşı dönemi, hediye konusunda oldukça sıkıntı yaratabiliyor. Bu nedenle bu tarz ürünler aksesuardan kıyafete hatta ev ürünleri ile en büyük kurtarıcılar arasında. Pahalı olmamakla birlikte paket açıldığında yüz güldüren temalı ürünleri, hediyelik olarak da düşünmekte fayda var.