Süperstar Ajda Pekkan: Kendimden de vatanımdan da vazgeçemedim

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği muhteşem konser öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Kariyeriyle de ilgili konuşan Süperstar, ''Çok zor bir hayat; özen, özveri isteyen bir yaşam... Bir anlamda hayattan da kopuk oluyorsunuz, Ajda Pekkan'ın arkasından koşmaya başlıyorsunuz. Artık o ne yaptıysa yaptı bu zamana kadar... Şimdi onun keyfini ben yaşıyorum. Kariyerim boyunca kendimden de vatanımdan da vazgeçemedim, hep en iyisi olmak için çalıştım.''

ALİ DEMİRTAŞ / ali.demirtas@aksam.com.tr

12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda dev bir orkestrayla sahne alacak olan Ajda Pekkan efsane şarkılarını Türkiye'nin en sevilen sanatçı arkadaşlarıyla beraber söyleyecek. BWO Entertainment tarafından gerçekleştirilecek olan konserde Pekkan muhteşem bir görsel şova da imza atacak. Merakla beklenen konser öncesinde gazetecilerle bir araya gelen Pekkan, "Hayatımda ilk defa bir stadyum konseri vereceğim. Yıllar sonra bu kadar büyük bir yerde çıkmak heyecan verici. İnşallah her şey çok güzel olur, çok sıkı çalışıyoruz." dedi. BWO Entertainment tarafından, JRO Yatırım ve missafir.com destekleriyle düzenlenen ve yaklaşık 40 bin kişinin izleyeceği konserin biletleri Bubilet, Biletinial, Iticket, Passo ve Biletix'te satışa sunuldu.

SOYUT YAŞAMAYI SEVEN BİR İNSANIM

Yeni jenerasyondan da çok beğendiği isimler olduğunu söyleyen Süperstar, "Onların da bazılarıyla düetim var, onlar için şarkılar da yaptım. Tabii bu aşamada fırtına gibi koşturuyoruz. Hayal ettiğimiz şeyleri gerçeğe dönüştürmek için çaba sarf ediyoruz. Enerji ve sinerji olarak da değerli arkadaşlarımızla çok güzel ilerliyoruz." diye konuştu. Stadyum konseri için maratona hazırlanır gibi hazırlandığından bahseden Pekkan; Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Cem Adrian, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve korosu ile Dolapdere Bing Gang'in kendisine konserde eşlik edeceğini açıkladı. Çok güzel bir konser olacağına inandığını belirten Pekkan, "O gece olsa da çok güzel geçse gibi bir düşüncemiz var. Tabii biraz daha farklı bir konsept, bir şarkıcı olarak böyle bir deneyimi ilk defa yaşayacağım. Tüm bunlar ben ve arkadaşlarım için çok önemli. Bir sporcu gibi hazırlanmaya başladım. 2 kilo alsam deliriyorum. Diyete başladım, spor yapıyorum. Dikkatli yaşıyorum, hepimizin sağlıklı yaşamaya ihtiyacı var. Göz önünde olsam bile soyut yaşamayı seven bir insanım. Çünkü o zaman daha verimli olabiliyorum. Düşünebiliyorum, beyinsel olarak daha akıcı oluyor her şey." ifadelerini kullandı.

EN İYİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞTIM

"Kimler geldi, kimler geçti. Hiç kimse Ajda Pekkan'ı geçemedi" şeklindeki bir yoruma ise Ajda Pekkan şöyle yanıt verdi: "Çok zor bir hayat; özen, özveri isteyen bir hayat, hayattan bir anlamda da kopuk oluyorsunuz, Ajda Pekkan'ın arkasından koşmaya başlıyorsunuz... Artık o ne yaptıysa yaptı bu zamana kadar... Şimdi onun keyfini ben yaşıyorum. Ayrıca bir de hayat çizgisine baktığınız zaman 'Bir sen varsın' diyorsunuz. Bunun kıymetini bilmek lazım. Kariyerim boyunca kendimden de vatanımdan da vazgeçemedim. Madem bir karar verdiysem; hem kıymetini bilmek hem de en iyisi olmak için çalıştım." Pekkan yeni şarkıların da geleceğini aktararak, "Bu koşturmanın içinde albüm gelecek, hani bazen bir hedef koyuyorsunuz bunu şu zaman yapacağım diye ama olmuyor, keyfimiz olmuyor, bu biraz da keyif işi artık, eski koşturmalar yok. Bundan sonra Ajda Pekkan benim hobim." dedi.