Spor ve hareket bu festivalde!

Boyner Dynamic Fest; 28-29 Eylül'de şehrin merkezinde ve doğanın kalbi Bonus Parkorman'da gerçekleşecek.

İstanbulluları hareket, eğlence ve yaratıcılıkla buluşturacak Boyner Dynamic Fest; 28-29 Eylül'de şehrin merkezinde ve doğanın kalbi Bonus Parkorman'da gerçekleşecek. Aktif yaşama adım atmak isteyen herkes için farklı spor deneyimleri bu festivalde yerini alacak. İyi yaşamın dinamiklerinden birinin spor ve hareket olduğuna dikkat çeken Boyner, yılın en dinamik festivali için dopdolu bir program hazırladı. Katılımcıların hem bedenlerini hem de ruhlarını canlandıracak festivalin ana sahnesi olan Dinamik Sahne'de Urban Active ile cycling, jumping fitness, bootcamp antrenmanları ve Dansfabrika ile dans gösterileri enerjiyi gün boyu yüksek tutacak. Beden ve zihin birlikteliğine odaklanan katılımcılar ise Dönüşüm Sahnesi'nde yoga, pilates, zumba ve step gibi sporları deneyimleyecek. Bu sahnede yer alan hamak yogası ve bungee work-out gibi yenilikçi aktiviteler ise festivalin en dikkat çeken içeriklerinden olacak. Gün boyu sürecek aktivitelerin yanında festivalde voleybol ve basketbol maçları da düzenlenecek. Çocuklar için hazırlanan Happy Kidsland alanında yaratıcı atölyeler, drama ve yoga etkinlikleriyle küçük katılımcıların bedensel ve zihinsel gelişimi desteklenecek. Dynamic Teen Hub'da ise neon atölyeleri, robotik ve tişört boyama gibi eğlenceli aktiviteler gençleri bir araya getirecek.

GENÇLERİN SPORLA BAĞINI GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ

Dinamizmi Boyner çatısı altında bir kültür olarak yaşattıklarını belirten Boyner Büyük Mağazacılık CEO'su Eren Çamurdan; "Yaşamın enerjisini destekleyen hikayeler yazarak bu hikayelerin gerçeğe dönüşeceği deneyim alanları yaratmak bizim ana amacımız. Performans odaklı spor ürünlerini bir araya getiren Boyner Dynamic mağazacılık konseptimiz, sporu hayatının merkezine alanların uğrak noktası haline geldi. Öyle ki bu yıl, "Bambaşka Bir Enerji, Bambaşka Bir Deneyim" mottosuyla sporu küçük yaşlardan itibaren yaşamlarının bir parçası haline getiren çocuklar ve gençlerle buluşmak amacıyla Boyner Dynamic Teen mağaza konseptimizi İstinyePark İstanbul'da hayata geçirdik. Bu adımımızla Boyner deneyimini bir alışveriş destinasyonu olmanın ötesine taşıyor ve aynı zamanda gençlerin aktif yaşamla bağını güçlendirmek istiyoruz. Geçtiğimiz yıl Boyner Dynamic Fest'in ilkini hayata geçirdik. Gördüğümüz büyük ilgi, aktif yaşama olan çağrımızın toplumsal karşılığını net bir şekilde ortaya koydu. İlk yılımızda aldığımız olumlu geri bildirimler üzerine Boyner Dynamic Fest'i bu yıl yine büyük bir heyecanla hayata geçiriyoruz."

OLİMPİYAT SPORCULARI EŞLİK EDECEK

İyi yaşamın dinamiklerinden birinin spor ve hareket olduğuna dikkat çeken Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu: "Dünya Sağlık Örgütü'nün raporuna göre hareketsizlik oranı 2010-2022 yılları arasında yüzde 5 yükseldi. Mevcut eğilim devam ederse, 2030 yılına kadar bu oranın yüzde 35 seviyesine çıkması bekleniyor. Tam da bu noktada daha aktif bir yaşam kritik önem taşıyor. Hareketli yaşamdan ilham alarak gerçekleştirdiğimiz Boyner Dynamic Fest ile hem bedene hem de ruha iyi gelen kapsamlı bir deneyim sunuyor, herkesi aktif yaşama davet ediyoruz. Her yaş grubundan katılımcıya unutulmaz anlar yaşatmayı amaçladığımız Boyner Dynamic Fest'te Olimpiyat sporcularımızdan yüzücü Kuzey Tunçelli, Milli Eskrim sporcusu Nisanur Erbil ve genç yüzücü Aysu Türkoğlu da ilham verici hikayeleriyle yer alacak." dedi.