Sharon Stone'un Golden Globes ışıltısı

Ünlü oyuncu Sharon Stone 'Uluslararası Altın Küre İkon' ödülünü Bodrum'da aldı. Gecede Türk moda tasarımcısının imzası olan bir kıyafet giyinen Stone, ülkemize olan hayranlığından ve yetenekli oyuncularımızın başarılarından övgü ile bahsetti.

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Titanic Luxury Collection Bodrum'da Golden Globes (Altın Küre) adına düzenlenen organizasyonda ABD'li aktris Sharon Stone'a, "Uluslararası Altın Küre İkon" ödülü verildi. Golden Globes'un ilk kez ABD dışında verdiği "Uluslararası İkon" ödülünü almak için Bodrum'a gelen Stone, İstanbul ve Bodrum'da unutulmayacak güzel anılar biriktirdiğini ifade etti. Organizasyonun Türkiye'de gerçekleşmesini sağlayan Golden Globe Awards Başkanı Helen Hoehne ve Golden Globe Awards üyesi Barbaros Tapan'a Türkiye'yi daha yakından tanıma fırsatı verdikleri ve aldığı özel ödül için ne kadar çok mutlu olduğunu ifade etti.

Sharon Stone, ödülü aldıktan sonra sahnede yaptığı konuşmada da "Hayırseverlik konularında sesimi destekleyen Altın Küre'nin çalışmalarıma yıllardır verdiği desteğe minnettarım ve onur duyuyorum" dedi.

İŞ, CEMİYET, MODA DÜNYASI VE OYUNCULAR ORADAYDI

Sharon Stone bu özel gecenin kırmızı halı geçidi ve basın açıklaması sırasında payetli ve tüylü şık ve konforlu bir takım tercih etti. Işıltısı yüksek bu tasarımın Gülafer Ataş ve kız kardeşi Saniye İpekboyayan imzalı olması da ayrıca gurur verici. Türk tasarımcılarımızın yeni tasarımlarını çok yakında Hollywood yıldızlarının üzerinde çok daha fazla göreceğimizi umuyorum. Tasarımcıların imza attığı elbisesiyle çok zarif görünen diğer bir isim ise Elif Zorlu Tapan'dı.

Ben de bir moda yazarı olarak Golden Globes gecesine katıldım. Uluslararası başarılarıyla gurur duyduğum Jade Sen'in kurucusu olduğu Mr. Jade Holding'in 25.yıl kutlaması vesilesiyle bu anlamlı gecede marka dostlarıyla birlikteydik. Jade Sen böylesi dev prodüksiyonlu gecelerin, ülkemizde yapılmasının ne denli önemli olduğunu ve Barbaros Tapan'ı gönülden kutladığını ifade etti.

YENİ İSİMLER DE GELECEK

Altın Küre Yönetim Kurulu Başkanı Helen Hoehne ise Sharon Stone'u bu prestijli ödülün ilk sahibi olarak onurlandırmaktan büyük heyecan duyduğunu belirterek, "Sharon'un muazzam boyutlardaki hayırsever katkıları ve sinemaya katkıları onu bu ilk ödül için bariz bir seçim haline getirdi. Ayrıca bu ödülü, pek çok yaratıcı çalışmanın merkez üssü olan Türkiye'de başlattığımız için de mutluyuz" ifadesini kullandı.

Golden Globes (Altın Küre) Yönetim Kurulu Üyesi Barbaros Tapan da uluslararası isimleri Türkiye'ye getirmeye devam edeceklerini dile getirdi. Ayrıca bu mükemmel organizasyonun kusursuz ilerlemesini sağlayan eşi Elif Zorlu Tapan ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Davete Gülse Birsel, Özcan Deniz, Sıla Türkoğlu, Taro Emir Tekin, Şevval Sam, Özge Özacar, Gülseren Buğdayıcıoğlu, Mine Kaplakçıoğlu, Nesrin Cevadzade, Mert Aygün dahil olmak üzere sanat ve iş dünyasından birçok isim katıldı. Gecenin sunuculuğunu ise Kerem Bürsin ve Büşra Pekin yaptı.