Sezonun rengi beyaz

Sezonun rengi beyaz D’S Damat Ceremony serisi 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, siyah ve lacivertin hâkimiyetinin yanı sıra bordoya da yer açıyor.

Sezonun öne çıkan rengi beyaz, bu yaz smokin modasını da devralıyor. Renk kodlarıyla uyumlu koleksiyonda jakarlı kumaşlar duruşunuzu orijinallikle birleştirecek. Smokinin zarafetini ön plana çıkartan yelekler bu sezon kombinlerinizin vazgeçilmezi olurken, tarzınızı ortaya koyacak farklı papyonlar sizi kalabalıktan ayıracak. 

Deniz mavisiyle buluşuyor

Bodrum’un yeni cazibe merkezi Kadıkalesi’nde, muhteşem Kos ve Kalimnos adaları manzarası eşliğinde hayat arkadaşınıza “Evet” demeye hazır mısınız? Begonvillerin deniz mavisiyle buluştuğu büyüleyici mekân Sianji Wellbeing 

Resort, bu yazın yükselen trendi beach düğünlere imzasını atıyor.

Görkemli atmosfer 

Sait Halim Paşa Yalısı, düğünler için eşsiz bir mekân sunarak, ister yalı ister rıhtım hayallere ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un büyülü ortamında, görkemli tarihi atmosferiyle, Boğaz manzarasını bir araya getiren Sait Halim Paşa Yalısı, evlilik heyecanı içindeki çiftlere unutulmaz düğünler için eşi bulunmaz mekânlar sağlıyor.  

Mutlu ve kaliteli bir hayata

Commeetment şehirli insanın ciddi ilişki oluşturma sürecinde yaşadığı zorluklara etkili ve güvenilir çözüm sunuyor. Evlilik yolunda ciddi ilişki danışmanlığı, eşleştirme ve tanıştırma hizmeti veren “Commeetment” ile siz de mutlu ve kaliteli bir hayata adım atabilirsiniz…