Sevgililer Günü için öneriler

Sevdiklerimizi özel bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlerin için, Sevgililer Günü öncesi anlamlı bir hediye ya da kullanışlı hediye seçmek önemli... Her yıl baş ağrısı çektiğimiz bu süreçte size birkaç alternatif ile yardımcı olmak isterim.

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Sevgililer Günü'nde ne giyeceğiniz konusunda kararsız iseniz size Guess seçkisini önerebilirim. Aşkın sıcaklığını yansıtan renk tonları, şık detaylar ve göz alıcı tarz yeni koleksiyonda öne çıkıyor; şıklık ve zarafet her zaman bir arada. Aksesuar koleksiyonunda ise dantel detaylarla öne çıkan şık topuklu ayakkabılar ve logolu modeller stilinizi tamamlıyor. Ayakkabıların yanı sıra çapraz çantalar, logo detaylı seyahat çantası ve sırt çantası sevdikleriniz için özel bir hediye alternatifi olabilir. Son olarak aksesuar koleksiyonunun olmazsa olmazı takılarda parlak taşlara eşlik eden kalp detayları günün anlam ve önemini yansıtıyor, göz atın derim.

MÜCEVHERLERDE AŞKIN BÜYÜSÜNÜ KEŞFEDİN

Son zamanlara radarıma takılan özel bir mücevher markası Velovis. Duygu ve hikayeleri değerli taşlarla buluşturan mücevher markası Velovis, koleksiyonlarına modern ve sofistike bir yorum katarak aşkınıza özel hediye seçenekleri sunuyor. Aşk ve bağlılık gibi evrensel değerleri otantik anlayışıyla yorumlayan Velovis, cazibeli, güçlü ve modern ögeleri birleştirerek hazırladığı Sevgililer Günü koleksiyonunda aşkı temsil eden semboller ile renkli değerli taşların enerjisini bütünleştirmiş.

Hera ve Zeus'un efsanevi aşk hikayesinden doğan Velovis'in ilk koleksiyonu Flame' e eklenen kapsül koleksiyonda Velovis; kadınlar ve mücevher arasında tarih boyunca süregelen özel bağı, dünyanın her yerinde nesilden nesile aktarılacak zarif tasarımlarıyla kutluyor.

"İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ SEV ''

Bu özel günü evinde ya da seyahatte geçirecek çiftler için Dagi muhteşem bir fikir. Her sezonun renk trendlerini özel günlerin ruhu ile tasarımlarına taşıyan Dagi, Sevgililer Günü için renkli, alışılmışın dışındaki desenlerin yer aldığı modelleriyle ön plana çıkıyor. Günün anlam ve önemini vurgulayan sloganlarla tasarlanan Sevgililer Günü Koleksiyonu'nda "İçinden Geldiği Gibi Sev" diyerek aşkın rengi kırmızı, fuşya, mavi ve ekru renkleri dikkat çekiyor.

Genç ve yetişkin olmak üzere iki farklı kategoride erkek koleksiyonu tasarlayan Dagi'nin genç koleksiyonu eğlenceli sloganlar ile dikkat çekerken; yetişkin koleksiyonu için lacivert rengin kırmızı ile harmanlandığı çizgili ve geometrik desenler yer alıyor.