“Sevgililer Günü” için makyaj önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor… Bu özel günde kıyafetiniz, saçınız ve en önemlisi makyajınızla etkileyici görünmek istiyorsanız L’Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir’in makyaj tüyolarına göz atın.

İLK ADIM KUSURSUZ CİLT 

Sevgililer Günü’nde her kadın bakımlı ve dikkat çekici olmak ister. Bu özel günde kusursuz makyajın ilk adımı kusursuz bir cilttir. Temiz cilt, her zaman makyajı daha güzel ve kusursuz gösterir. Bunun için tercihim değerli yağların bir araya getirildiği L’Oréal besleyici bakım serisi. Cilt yoğun neme kavuşurken, yağlı bir his bırakmadığı için de kısa sürede makyaja hazır hale geliyor. Sonra doğal görünümlü, yüksek kapatıcılığı olup kolay uygulama sağlayan mat fondötenlerle makyaja başlamak doğru bir seçim olur. 24 saat kalıcı, cilt rengini eşitleyerek kusursuz mat bir görünüm sağlayan fondötenleri kullanabilirsiniz. Fondötenden sonra allık seçimi de oldukça önemli. Fondöteni cildinize uyguladıktan sonra ten renginize uygun allık seçimi yapmanız gerekiyor. Saten, ışıltılı ve mat bitişe sahip farklı dokular içeren allık paletleriyle dikkat çekebilirsiniz. Daha belirgin yüz hatları için kontur tekniğini uygulayabilirsiniz. 

GÖZLERİNİZİ ÖN PLANA ÇIKARIN 

Makyajın önemli noktalarından biri de gözleri ön plana çıkarmak. Bakışlarınızı, doğru makyaj uygulamalarıyla daha derin ve anlamlı hale getirebilirsiniz. Bunun için favorim, yoğun pigmentli, tek harekette kolay uygulama sağlayan Infaillible Eye Paint jel göz farı. Ultra yoğun ve ultra kalıcı 9 farklı renk seçeneğiyle göz makyajını renklendiriyor. Sevgililer Günü’nde ekstra hacimli, ekstra uzun kirpiklere sahip olmak isteyen kadınlara takma kirpik etkisine sahip yeni False Lash Superstar eXtra Fiber Maskara’yı tavsiye ediyorum. Ve son olarak kaşlara doğal ve dolgun görünüm veren Brow Artist Maker gibi bir kaş kalemiyle göz makyajını tamamlayabilirler.

DUDAKLARDA AŞKIN RENGİ KIRMIZI 

Etkileyici bir makyajda belirleyici faktörlerden olan dudaklar, Sevgililer Günü makyajı için de önemini koruyor. Aşkın rengi kırmızı diyenler için dudak makyajında kırmızı tonları öne çıkarmalarını öneriyorum. Bunun için tercihim olan Infaillible Lip Paint 6 mat, 4 parlak renk seçeneği ve kolay uygulama sağlayan profesyonel ucuyla kalıcı konforu en 

opak renklerle sunuyor. Sevgililer Günü’nde bu serinin 3 etkileyici kırmızı tonundan birini seçerek sevgilinizin 
bakışlarını üzerinizde hissedebilirsiniz.