Sertab Erener ile Emre Kula, ENKA Açıkhava Tiyatrosu'nda

ENKA Sanat'ın yaz aylarının vazgeçilmez mekânı ENKA Açıkhava Tiyatrosu'nun etkinlik programı 28 Ağustos akşamı Sertab Erener & Emre Kula konseriyle devam ediyor. Eylül ayının ikinci haftasına kadar sürecek olan etkinliklerde, öğrenciler etkinlik biletlerini, ENKA Sanat'ın 40. yaşına özel 40 TL'den edinebilecek.

Sanat hayatında 30 yılı geride bırakan Sertab Erener ile yetenekli gitarist, söz yazarı ve besteci Emre Kula, 28 Ağustos'ta bir kez daha ENKA Açıkhava Tiyatrosu'nun konuğu olacak. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri ve büyük ilgi gören konserin ardından ikili bu kez, Sertab Erener'in son albümü "Ben Yaşarım" başta olmak üzere sanatçının en sevilen parçalarından benzersiz bir repertuvar sunacak. Konser, saat 21.15'te başlayacak. Gösterinin biletleri Biletix ve ENKA Sanat Gişesi'nden alınabilir.

ENKA SANAT HAKKINDA

ENKA Vakfı'nın kültür sanat alanındaki faaliyetlerini yürüten ENKA Sanat, kurulduğu günden bugüne, sanatçıların üretimlerine destek olmak, bu üretimlerin genç nesiller başta olmak üzere geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Açıkhava Tiyatrosu, Oditoryumu ve Galerisi'nde gerçekleştirdiği tüm yıla yayılan etkinlik programı ile farklı sanat dallarından yenilikçi örnekleri sanatseverlerle buluştururken, alanında duayen sanatçıların yanı sıra genç yeteneklere de düzenli olarak kapılarını açıyor. ENKA Sanat, aynı zamanda, genç sanatçıların eğitimine yönelik burs programları hayata geçiriyor; farklı kurumlarla iş birliği içerisinde sponsorluk çalışmaları yürütüyor; kendi yapımlarına imza atıyor; geliştirdiği proje ve programlarla sanata katkılarını çok yönlü olarak sürdürüyor.