'Semavi Hisler' izleyicilerini içsel yolculuğa çıkarmaya devam ediyor

Dini değerler ve müzik ekseninde ilahi zevkleri ve manevi duyguları harekete geçiren müzik programı ''Semavi Hisler'', TRT Müzik ekranlarında izleyiciyi derin ve içsel bir yolculuğa çıkarmaya devam ediyor.

TRT Müzik'te 19 Ekim 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan ve TRT İstanbul Radyosu Ney sanatçısı Taha Furkan Necipoğlu'nun müzik kariyerinde yepyeni bir dönemin habercisi olarak hazırlayıp sunduğu "Semavi Hisler" programı tüm hızıyla devam ediyor. Kısa sürede TRT Müzik ekranının en dikkat çeken programları arasında gösterilen ve her perşembe akşamı saat 19.30'da izleyicilerini keyifli dakikalar yaşatan "Semavi Hisler", programında, hayata ve insana dokunan hiçbir duyguyu açıkta bırakmayacak konuların şahane sohbetlerini ve ilgili müzik eserlerinin genç sesler tarafından şahane icralarını duyuruyor.

GENÇ SESLERİ DİNLEME ŞANSI

"Semavi Hisler", dinî müzik alanında içerik itibarıyla tüm bölümlerde popüler müzik alt yapısı ve aranjeleri uygulanan seçkin bir repertuarı ülkemizin umut vaat eden genç solistlerinden dinleme zevkinin yanı sıra onların derin maneviyat yüklü birikimlerini ve taptaze manevi hissiyatlarını akıcı sohbetler şeklinde paylaşıyor. "Semavi Hisler" içsel yolculuğa kılavuz arayan, ânı ıskalamadan birlikte ulvi hazlar yaşamak isteyen tüm izleyicilerini TRT Müzik ekranına davet ediyor.

FURKAN NECİPOĞLU: PROGRAM İZLEYİCİLERİNİN DE TAKDİRİNİ KAZANDI

"Maneviyat duygularımızın nabzını tutan, dini musiki bağlamında insan yüceliğini yükselten nutku şeriflerden oluşan ve adeta gönül sesimizin sözcüleri olan ilahiler, 'Semavi Hisler' programıyla gündelik hayatımıza usulca sokulup perşembe akşamları TRT Müzik ekranından evlerimize farklı bir manevi neş'eyi ikram edelim diye yola çıktı. TRT Müzik Koordinatörü Kenan Bölükbaşı'na içerik fikrimi söylediğimde kendisi 'Akış dosyasını bir an önce getir Genel Müdürümüz Mehmet Zahid Sobacı Bey'e arz edeyim zira çok beğeneceğini düşünüyorum' demişti. Hakikaten dediği gibi oldu ve Genel Müdürümüzün kısa sürede gerçekleşen onayı ile iç yapım olarak 13 bölüm çekildi. Netice itibarıyla yayımlandığı perşembe akşamlarına özel bir program olarak yüreklerimiz için bir menfez açan Semavi Hisler, musikinin ihtişamını duymaya ve aynı zamanda nutku şeriflerin anlamını hissetmeye vesile bir yapıt oldu ve değerli TRT Müzik izleyicilerinin takdirini kazandı. Ben çok mutluyum. Koordinatörümüz Kenan Bey'e ve Genel müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı Bey'e çok teşekkür ediyorum."