Oscar Kırmızı Halı'da Türk modacılarının başarısı

Haute Couture tasarımcısı Gülafer Ataş ve kız kardeşi İpek Boyayan her yıl olduğu gibi bu sene de Oscar Ödül Töreni'nde giydirdiği isimler ve elbiseleriyle oldukça dikkat çekti.

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Tasarımcı kız kardeşler; Öğretmenler Odası / The Teachers' Lounge filmiyle Oscar'a aday gösterilen İlker Çatak'ın eşi Ayda Arbatlı'yı kırmızı halı geçidi için giydirdi. Amerika'nın ünlü sunucularından Jasmine Akai Simpkins ve Anya Sarre'nin yanı sıra, başarılı oyuncu Saint Heart da tercihlerini Türk tasarımcılarımızdan yana yaptı. Uluslararası proje yönetimini ise bir moda yazarı olarak ben üstlendim.

AKM DERNEĞİ LOS ANGELES YARARINA OSCAR ELBİSELERİYLE DEFİLE

Gülafer Ataş ve İpek Boyayan kardeşler Amerika'da bulundukları zaman diliminde; Emine Gülistan aracılığı ve desteğiyle Atatürk Kültür Merkezi Los Angeles Derneği yararına düzenlenen gecede, Oscar elbiseleriyle özel bir defile düzenledi. AKM Başkanı Dr. Vega Sankur ve stil danışmanı Ceren Curun da tüm çalışmalara destek verdi. Defileye Los Angeles'da yaşayan Türk vatandaşlarımız büyük ilgi gösterirken, LA Başkonsolosu Sinan Kuzum ve ataşeleri de bu özel defileye katılan isimler arasındaydı.