Öğretmenler kumpanyası

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulu’nda görev yapan 16 öğretmen, kendi aralarında oluşturdukları tiyatro ekibiyle Turgut Özakman’ın ‘Ah Şu Gençler’ adlı oyununu sahneliyor.

Ekibin amacı velilerine mesajlar vermek, birlik beraberliklerini pekiştirmek. Oyun, hem veliye hem öğretmene hem gençlere göndermeler yaparak gülerken düşündüren renkli ve zengin bir müzikal. Derslerin bitiminde öğrencilerini evlere uğurlayan öğretmenler akşam saatlerine dek prova yapıyorlar. Eğlendiklerini, stres atıp birbirlerini daha yakından tanıdıklarını ifade eden öğretmenler, “Fiziksel olarak yorulsak bile provalarda ruhumuz dinleniyor” diyor. Ekip, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Öğretmenler Güzel İstanbul Projesi kapsamında oyunlarını Beylikdüzü Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi’nde tam 4 kez sahneledi. 

SPONSORA İHTİYAÇ VAR

“Uzun vadede her bölgede bir ilimizde oyunumuzu öğretmenlere, öğrencilere ve velilere sergilemek istiyoruz” diyen Büyükşehir İlkokulu Öğretmenleri, “Özellikle diğer illere gitmek için sponsor arayışında olan okulumuza destek olacak gönüllü kurum kuruluş ve kişiler arıyoruz” diyor.