Öğle arası estetiği

Dr. NESLİHAN DOLAR

neslihandolar@gmail.com

Sosyal yaşamın  hızlı temposunda kişiler hem güzel ve bakımlı görünmek  isterken  hem de  günlük hayatlarını kaçırmak istememekteler. Bu nedenle çözüm arayışları etkili ama çabuk ve sosyal hayattan alıkoymayan uygulamalara yöneldi. 

ESTETİK MOLASI 

İhtiyaca göre yapacağımız tedavi planı, elmacık kemikleri bölgesi, göz altı, şakaklar, alın, çene ucu, yanaklar ve dudak uygulamalarını içerebilir. Tüm bu işlemler bir öğle arasına sığabilir. 

İnce kırışıklıkların oluşmasını en baştan engellemek, oluşmuş kırışıklıkların derinleşmesini önlemek, derinleşmiş kırışıklıkların tedavisinde önemli bir aşama kaydetmek, bakışları zindeleştirmek, yorgun bir yüz ifadesini enerjik bir hale çevirmek için botoks uygulamasını etkili bir yöntem olarak kullanmaktayız.

SADECE 30 DAKİKA AYIRIN

Cilt yüzeyinde ödem şişlik, morluk oluşturmadan yüzdeki yorgun ifadenin ve sarkmanın, hacim kaybının önlenmesi için iğnesiz kanül yardımıyla uygulanan lifting dolguları, kısa sürede uygulanabilen ve anında etkisi gözlenen uygulamalardır. Kanül ile yapılan lifting dolgular kişinin doğal görüntüsünü bozmadan yüzünde dinlenmiş yenilenmiş bir ifade bırakır.

Ses dalgalarının gücü kullanılarak uygulanan fokuslu ultrason tedavisi de öğle arasında 20 ila 40 dakika arasında yapılan en pratik uygulamadır. Sadece tek bir seansın yeterli olduğu bu uygulamada etki 2 sene kadar sürmektedir.Cilt altına herhangi bir enjeksiyon yapmadan ağrısız iğnesiz ve tek seans olarak uygulanan fokuslu ultrason yönteminde etki hemen başlar. 3 ay içerisinde katlanarak devam eder. Yanak sarkmaları, göz kapağı düşüklüğünün giderilmesi, gıdı toparlama ve yüz kontürünün belirginleştirilmesinde kullanılan son derece etkili bir yöntemdir. 

PÜRÜZSÜZ BİR CİLT OLMAZSA OLMAZ 

Bu medikal estetik uygulamalarının yanında, medikal cilt bakımlarını da bu kısa süre içerisinde yaptırmanız mümkün. Gözenekleriniz tıkalı ve mat bir cilt ile çıktığınız yemek molasından, parlak ışıl ışıl ve sağlıklı bir cilt ile dönebilirsiniz.

Tüm bu uygulamalar için uzman doktorunuza danışmayı unutmayınız.