Ödüllü şefin leziz tatlarını deneyin

Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan RBG Restoran, konuklarına rahat bir ortamda Türk ve dünya mutfaklarının önde gelen lezzetlerini sunuyor.

 Hoş bir atmosferde vakit geçirmek isteyen misafirlerine öğle ve akşam yemeği, doğum günü, özel kutlamalar ve hafta sonu kahvaltıları için farklı bir alternatif sağlıyor. Fuar, iş merkezleri ve Istanbul Atatürk Havalimanı’na yakınlığıyla dikkat çeken RBG Restoran'da birbirinden özel lezzetlerle buluşan misafirler, mekânın samimi atmosferinin tadını çıkarıyor. Restoran Türk ve dünya mutfağının ustaca birleştirildiği a la carte mönüsüyle misafirlerine enfes tatlar servis ediyor. Mekân, ızgara etlerden balığa; pizzalara, makarnalara, çeşitli salatalara, Türk ve dünya mutfağından ilham alan seçenekleriyle, lezzet tutkunlarının uğrak yeri.

Tandır usulü pişirme 

RBG Restoran’ın ödüllü şefi Samet Güney’in spesiyel yemekleri ise tadı damağınızda kalacak lezzetler sunuyor. Şefin en özel spesiyeli olan “Teriyaki Sosla Karamelize Edilmiş Dana Kaburga” 15 saatlik tandır usulü pişirme sürecinin sonrasında balkabağı graten ve mantar soteyle servis ediliyor. Tatlı olarak önerilen özel spesiyel ise “Armut Pişmaniye Düeti” oluyor. Vişne şerbetinde 10 aromatik baharatla pişirilen armut, yanında kaymaklı dondurma, frambuaz ve üzerinde pişmaniye eşliğinde sunuluyor.