O Ses’te doğdu, tık rekoru kırdı

Ömer Özarslan

ozarslannomer@hotmail.com

O Ses Türkiye yarışmasında 2012’de adını duyuran Pınar Süer, ‘Sana Bir Şey Olmasın’ parçasına çektiği kliple Youtube’da 5 günde 2 milyon izlenme sayısına ulaştı. Genç solist, ‘Daha güzel işlere imza atmak istiyorum’ diyor.

4 yaşında kendini keşfetmesiyle müzik yolculuğunun başladığını kaydeden Pınar Süer, “12 senedir müzikle uğraşıyorum fakat ilk kez 2012 yılında O Ses Türkiye yarışmada kendimi gösterme fırsatı yakaladım. 

EKİP BANA ÇOK İNANDI

Ardından 2014 yılında ise X Factor Star Işığı yarışmasında finale kaldım fakat yarışma kaldırıldı” dedi. ‘Sana Bir Şey Olmasın’ klibiyle ilgili konuşan Pınar Süer, “Bilal Sonses ile tanışma imkanım oldu, ekibinin de bana inanıp, güvenmesiyle bir projeye başlama kararı aldık. Şarkı yazmak zor fakat yazdığınız şarkıyı başka birine sunmak daha zor bence. Bilal Sonses güzel kalbiyle şarkısını bana emanet etti ve yeni oluşan Zula Müzik’in ilk işi, “Sana Bir Şey Olmasın” adlı şarkı oldu” dedi. Genç solist, “Klip tam istediğimiz sadelikte ve doğallıkta oldu. 5 günde 2 milyon izlenmeyi geçtik ve çok da güzel dönüşler alıyoruz” dedi.

SEZEN ŞARKILARINI SEVİYORUM

Sezen Aksu dinlemeyi ve şarkılarını seslendirmeyi çok sevdiğini ifade eden Pınar Süer, “Her zaman üzerine koyarak, bana inanan bir ekiple güzel işlere imza atmak istiyorum. İlk adımı attık, güzel de bir başlangıç oldu bizim için, şimdi önemli olan devamlılığını sağlayabilmek ve çok çalışmak” dedi.