Nişantaşı’nın yeni gözdesi Limon

İşletmeci Serkan Koca, Alaçatı’nın rağbet gören mekânı Limon Köyiçi’yi İstanbul’a taşıdı.

Adını bahçesinde bulunan limon ağaçlarından alan Limon Köyiçi, Çeşme Alaçatı’da gördüğü yoğun ilgiden ötürü rotasını İstanbul’a çevirdi. Kısa sürede Alaçatı’nın gözdesi haline gelen mekân, İstanbul’da da lezzetseverlere kapısını açtı. Nişantaşı’nda hizmet vermeye başlayan restoran, dünya ve Türk mutfağından tatlarıyla misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkarıyor. İşletmeciliğini Serkan Koca’nın yaptığı mekânın yemekleri şef Eyüp Gül’e emanet. Müzikler ise DJ Eser ve Cenk Çöteli’ye emanet. Müzik, eğlence ve yemek anlayışıyla şehrin nabzını elinde tutan işletmeci Serkan Koca, İstanbul’da ikinci şubelerini açma nedenlerini “Alaçatı’da bu işler sezonluk olduğu için elbette bir tane de İstanbul’da olsun istedik. Ve Nişantaşı’nı seçtik. Limon Köyiçi, Fancy Group bünyesinde Serkan Koca işletmeciliğinde bu mekânı  açtık” sözleriyle anlattı. Restoranını “İnsanların önce yemek yiyeceği ve daha sonrasında da eğlenebileceği bir mekân” sözleriyle tanımlayan Koca, “Hem karnınızı doyuracaksınız hem de eğleneceksiniz” diyerek iddiasını ortaya koyuyor.