Müziğin tadı dolu dolu yaz konserleri ile çıkıyor

Vodafone Red ve Jolly Joker iş birliğiyle düzenlenen ''Dolu Dolu Yaz Konserleri'' başladı. Ağustos sonuna kadar toplamda Alaçatı'da 30, UNIQ'te 8 konser daha düzenlenecek.

Vodafone Red ve Jolly Joker iş birliğiyle düzenlenen "Dolu Dolu Yaz Konserleri" tüm hızıyla devam ediyor. 23 Haziran'da başlayan konser serisinde şu ana kadar Alaçatı'da ve UNIQ'te konser düzenlendi. Ağustos sonuna kadar toplamda Alaçatı'da 30, UNIQ'te 8 konser daha düzenlenecek. Program kapsamında Hakan Altun, Soner Sarıkabadayı, Buray, İrem Derici gibi sanatçılar sahne alacak.

YÜZDE ELLİ İNDİRİM ŞANSI

Yazın başında Jolly Joker ile keyifli bir iş birliğine imza attıklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, "'Red dolu dolu' çatısı altında sunduğumuz güçlü faydalarla müşterilerimizin yaz tatilini dolu dolu yaşayabilmesine yardımcı oluyoruz. Yaz aylarında müşterilerimizin alışkın olduğu gibi müzik keyiflerini yaşarken yanlarında olmak istedik. Bu doğrultuda, Jolly Joker'ın Alaçatı ve UNIQ Açıkhava'da düzenlemekte olduğu yaz konserlerinin biletlerini Red'li müşterilerimize yüzde 50 indirimli sunuyoruz. Bugüne kadarki konserleri yaklaşık 1.200 Red müşterimiz indirimli seyretti. Kalan konserleri de 6 bin Red müşterimizin bu konserleri indirimli seyredeceğini tahmin ediyoruz." şeklinde konuştu.

"Dolu Dolu Yaz Konserleri"nin biletlerine Red'li müşteriler yzüde 50 indirimli sahip oluyor. Kampanyadan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden "Fırsatı Kullan" tuşuna tıklayıp şifre almak gerekiyor. Alınan şifre, Biletix satın alma adımında "Vodafone Red yüzde 50 İndirim" butonu seçildikten sonra açılan sayfada kod alanına giriliyor. Bir indirim koduyla 1 adet indirimli bilet alınabiliyor. Kampanya 31 Ağustos'a kadar geçerli olacak.

GENÇLERİN YANINDAYIZ

Ağustos sonrasında da FreeZone çatısı altında konserlere devam edeceklerini ve İstanbul dışında farklı şehirlerde gençlerle buluşmak istediklerini belirten Şahin sözlerine şöyle devam etti: "Okulların açıldığı dönemde yine Jolly Joker işbirliğiyle yeni bir konser serimiz olacak. Sadece İstanbul'da değil diğer şehirlerde de yaşayan gençleri kapsamak için 5 farklı şehirde okul dönemi boyunca gençlere hitap eden yeni nesil sanatçılarla Jolly Joker FreeZone Konserleri düzenleyeceğiz. Bu konserlerde FreeZone'lular için biletler sadece 100 TL olacak. Toplam 5 konserde yaklaşık 2 bin FreeZone'lu genci ağırlamayı hedefliyoruz."