Mutlu ilişkinin formülü sayılarda gizli

SİBEL ATEŞ YENGİN
sibel.ates@aksam.com.tr

Hangi mesleğin size uygun olduğunu, mutsuz giden ilişkinizi düzeltmenin formülünü öğrenmek ister misiniz? İnsanagüven Merkezi’nden Sibel Arda doğum tarihinizdeki rakamları kullanarak Pin Kodu yöntemiyle hayatınızın şifresini çözüyor.    

Pin kodu nedir?   

Pinkod, doğum tarihi temel alınarak oluşturulan bir matriks aracılığıyla kişilerin yaşama ait tüm şifrelerinin çözümünü sağlayan matematiksel yöntemdir. Amacımız hayat yolunda daha rahat ilerleme sağlamak için kişiye kendi kullanım kılavuzunu sunmak. Kişinin önce tüm güçlü ve zayıf yönleri bulunuyor ardından bu durumla baş edebilmesi için yapması gerekenleri hesaplıyoruz. Sonra önümüzdeki zaman dilimlerinin gün, ay, yıl olarak kişiye neler vaat ettiğini hesaplıyoruz. Böylece kendisini nelerin beklediğini bildiği için yanlış zamanda yanlış adımlar atmamış oluyor. Daha sonra arzu ettiği başka kişilerin iç yüzünü açıyoruz. O kişilerin en çok etkilendikleri davranış modeli nedir, kalbi- beyni nasıl çalışıyor, neyi duymak, görmek istiyor, bunları hesaplıyoruz. Sonra sinerjiler oluşturuluyor. Başlamamış ilişkilerse doğru mu değil mi, mevcut ilişkilerse nereye doğru gidiyor ve o ilişkiyi daha iyi hale getirebilmek için nelerin yapılabileceği hesaplanıyor. Ya da bunların tamamen dışında kişinin hayatına ait ne sorusu varsa hesap yaparak cevap çıkarabiliyoruz.
Pin kodu hangi meslek ya da işin bize uygun olduğunu nasıl söylüyor? 
Hayatın matematiği formülüyle kişilerin hem hangi mesleğe yeteneği olduğu hem de ne tür işlerde çalışması gerektiği hesaplanabiliyor. Burada kişiye hiçbir zaman uygun tek bir meslek çıkmaz. Ancak meslek grupları çıkar. Örneğin tıbbın hiç uygun olmadığı ancak mühendisliğe kafasının ve becerilerinin yatkın olduğunu söylediğimiz kişi için birçok mühendislik dalı uygun olacaktır. 
Pin kodu bize hayatla ilgili nelerin cevabını veriyor? Hayatın matematiği kısmında, dışarıdan insanların bizi nasıl gördüğü, ses tonumuzun nasıl bir etki yarattığı, hayat amacımızın ne olduğu, hangi özelliklerimizi avantaja çevirip hangi özelliklerimizin bizi yanlışa taşıyabileceğini hesaplıyoruz. İlişkilerin matematiği kısmında iş veya özel hayatımızdaki her türlü ilişki için mutluluk formülleri üretiyor ve mutsuz ilişkilere çözümler sunuyoruz. Zamanın matematiği kısmında ise örneğin çok önemli bir görüşme yapması gereken kişiye, onu tam anlamıyla hangi günün destekleyeceği hesaplanıyor. Bazı günler ya da zamanlar her şey ters gider, bilmeden o günü önemli görüşme için seçtiysek lehimize sonuçlanma ihtimali zayıf olacaktır. Bunun gibi önümüzdeki zaman dilimlerinin neler vaat ettiğini hesaplayarak adımlarımızı daha güvenli atmamız sağlanıyor.