Mohsen Namjoo rüzgârı dinmek bilmiyor

Türkiye’de verdiği ilk konserleri büyük ilgiyle karşılanan ünlü müzisyen Mohsen Namjoo, yoğun istek üzerine üç büyük konserle tekrar hayranlarının karşısına çıkacak.

İstanbul, Ankara ve İzmir 'de vereceği konserler için Türkiye’ye ikinci kez gelmeye hazırlanan İran müziğinin efsane ismi, muhteşem sesi ve özgün tarzıyla sevenleriyle yeniden buluşacak.

İLERİYİ GÖREN SANATÇI

Klasik ve moderni harmanladığı özgün müzik tarzıyla bugünün gençliği adına konuşan, onların ruhuna dokunan ve ileriyi gören bir sanatçı olarak tanımlanan Mohsen Namjoo, Türkiye’ye ikinci kez gelmek için hazırlanıyor. Daha önce ilk konserlerini İstanbul ve Ankara’da veren Namjoo bu kez İzmir ve Bursa'daki hayranlarıyla da buluşacak.

KONSER TARİHLERİ BELLİ OLDU

İran'ın Bob Dylan'ı olarak da anılan efsanevi müzisyen Mohsen Namjoo’nun merakla beklenen ikinci Türkiye turnesi kapsamındaki konserlerinin tarihleri açıklandı. Namjoo, 12 Aralık'ta Ankara Congresium'da, 17 Aralık'ta Bursa BAOB'da, 18 Aralık'ta İzmir Cantainer Hall'da ve 19 Aralık'ta da İstanbul Volkswagen Arena’da muhteşem bir müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor.